Belly Bandit

Belly Bandit Magebelte Bamboo, Svart

8 IGJEN
Velg størrelse
8 IGJEN
799 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Belly Bandit Magebelte Bamboo, Svart – et bellyband som hjelper kroppen å komme tilbake i form etter graviditet og fødsel. Produktet er designet for å gi en stabil støtte til mage, rygg og ben etter graviditet og i ammeperioden. Belly Bandit hjelper livmoren å trekke seg sammen til sin opprinnelige størrelse og plassering, samtidig som den minimerer strekkmerker. Beltet hjelper også med å forbedre holdningen samt å trene opp magemusklene som har vært skjøvet til side under graviditeten. Nettopp på grunn av disse egenskapene er Belly Bandit magebelte blitt en favoritt hos tusenvis av kvinner verden over.

Beltet kan brukes fra første dag etter fødsel og det anbefales å bruke magebeltet i 6-8 uker eller lenger. Belly Bandit Bamboo er en ekstra myk variant, laget av mykt, økologisk bambusmateriale og passer godt til sart hud eller etter keisersnitt. Fest da båndet i siden, slik at det ikke gnager på såret.

Dersom du kjøper beltet før fødselen velger du størrelsen ut i fra det forventede midjemålet straks etter fødselen. Tommelfingerregelen er at midjemålet etter fødselen pleier å være det samme som midjemålet i 8. måned. Ta et mål ved termin og trekk fra 7,5 – 12,5 cm. Kjøper du beltet etter fødselen går du ut i fra ditt faktiske midjemål.

X-Small = 71-83 cm.
Small= 84-95 cm.
Medium= 96-111 cm.
Large= 112-126 cm.
XL=127-145 cm.

Ligger du mellom to størrelser anbefales det å velge den mindre størrelsen slik at Bandit Belly magebeltet ikke blir for stort etter kort tid.

For å lettere velge riktig størrelse kan du også titte inn her:

Belly Bandits størrelseskalkulator. .

Vaskeanvisning: Produktet håndvaskes i lunkent vann, tørkes flatt. Skal ikke vris opp eller tørkes i tørketrommel.

Farge: Svart.

Art: 573376

Bilder fra kunde