Ammeputer

Når du ammer vil du selvsagt sitte i en posisjon som er komfortabel for både deg og barnet ditt. Men det er ikke nødvendigvis så lett! Løsningen: en ammepute. Vi har massevis av fine ammeputer i forskjellige modeller!

Praktiske og komfortable Ammeputer

Er du på utkikk etter en pute som støtter babymagen under graviditeten, som du senere kan bruke som ammepute, eller bare en renspikket, komfortabel ammepute som ditt barn kan ligge å kose seg på når du ammer? Da kan vi stolt presentere vårt store utvalg av ammeputer som garantert vil få din oppmerksomhet! Så ta en titt blant våre ammeputer, og finn den som passer for akkurat dine behov.

Stort utvalg av Ammeputer på Jollyroom

Hos oss finner du alt du kan tenke deg av ammeputer. Vi har ammeputer i alle former, fasonger, og farger, så uansett hva du foretrekker er vi trygge på at du vil finne det her hos oss på Jollyroom. Sjekk ut vårt utvalg fra kjente merkevarer som bbhugme, Beemoo, Doomoo, Rätt Start og mange, mange fler!  

Pssst, skulle du også behøve andre ammeprodukter som ammeinnlegg, brystpleie, brystpumper eller lignende, så har vi også et fantastisk utvalg av det her på Jollyroom.no. Velkommen inn og ta en titt!

;