Barnesko fra Lindberg

Jollyroom tilbyr et stort utvalg best i test-sko og støvler til alle årstider og alle barn! Hos oss finner du alt fra babyens første skinnsko til de store barnas vinterstøvler og joggesko. Velg blant mengder av komfortable barnesko til alle anledninger og i alle prisklasser. Vi fører en mengde kjente varemerker som blant annet Viking, Superfit, Kavat og Pax. Og har vi nevnt at vi har markedets garantert beste priser? Få tak i barneskoene dere trenger og gjør tidenes kupp nå! Det lønner seg!

Lindberg barneklær og babyklær finner du på Jollyroom. Lindberg er et svensk varemerke som ble startet av omtanke for et barns frosne hender og føtter. Det var når grunderen Michael Lindberg fikk sin første sønn at kelsmerket Lindberg ble født. Siden den gang har det fortsatt, med omtanke for alle som liker å oppholde seg i noridks natur og klima. Med lager på lager og klær som helt enkelt passer all type vær har Lindbergs sortiment av utendørsklær vokst. Regnklær for våte dager, forede klær for å beskytte mot kulden, og vindtett og vandtett til høsten og våren. Solebskyttelsesklær og badeklær til sommeren. Helt enkelt funksjonsplag laget for at man skal kunne være ute, uansett vær! Og mange av plaggene er dessuten ØKO-Tex sertifisert.

Barnesko

Små barneføtter trenger å røre på seg mye i løpet av en dag. Derfor er det utrolig viktig at de utstyres med gode og funksjonelle barnesko som egner seg til den aktuelle bruken, det være seg vintersko, høstsko, vårsko, joggesko, fritidssko, gummistøvler, barnesandaler, innesko, pensko eller badesko.

Det er også viktig å huske på at sko til barn skal ha god plass til tærne. En barnesko med riktig størrelse lar barnet ditt bevege tærne fritt og uten ubehag. Man pleier å si at skoen bør ha minst 5 millimeters klaring mellom tå og skotupp. Du bør dog tenke på at føttene ikke alltid er like store, så når du kjøper sko til ditt barn bør du måle de små føttene først.

De beste barneskoene

Når man kjøper sko til barna bør man ikke inngå noen kompromisser.  Barna fortjener rett og slett gode sko. Og heldigivs kan markedet tilby dette – og det til gagns. Når det gjelder barnesko er tilbudet uendelig stort og variert, og det aller meste av det finner du her på Jollyroom.

Vi har sko til jenter og sko til gutter og selvsagt har vi sko til barn i alle aldre. Trenger du begynnersko, også kalt babysko eller lære å gå-sko, ja så har vi det, trenger du joggesko har vi det, det samme med fritidssko, sandaler, tøfler og badesko. Vi har barnesko i alle mulige stiler, med blinkende lys, morsomme motiver fra kjente Disney-filmer som Frost etc., vi har modeller med skolisser og modeller med borrelås, og selvsagt har vi barnesko med begge deler. Dessuten har vi funksjonelle og gode gummistøvler i herlige farger og med barnevennlige mønster, og er du ute etter supre barnesko med goretex har vi selvsagt det og!

Her på Jollyroom vil du ganske enkelt ikke ha noen problemer med å finne ditt barns nye sko, og hva du enn velger vil det være fra et av våre gode varemerker du som forelder virkelig kan stole på, f.eks. Little Champs, Playshoes, Kavat, Didriksons, Viking og Crocs, bare for å nevne noen få. Happy shopping!