Hansker & Votter fra Lindberg

Velkommen – og gratulerer! Du har nemlig klikket deg inn til Jollyrooms latterlig store og varierte utvalg av hansker og votter til barn og baby! Her vil du finne alle tenkelige votter og hansker til barn i alle aldre og til all slags vær, alt sammen fra gode og ansette varemerker som Didriksons, Reima. Joha, Nordbjørn, Kombi og mange, mange fler!

Lindberg barneklær og babyklær finner du på Jollyroom. Lindberg er et svensk varemerke som ble startet av omtanke for et barns frosne hender og føtter. Det var når grunderen Michael Lindberg fikk sin første sønn at kelsmerket Lindberg ble født. Siden den gang har det fortsatt, med omtanke for alle som liker å oppholde seg i noridks natur og klima. Med lager på lager og klær som helt enkelt passer all type vær har Lindbergs sortiment av utendørsklær vokst. Regnklær for våte dager, forede klær for å beskytte mot kulden, og vindtett og vandtett til høsten og våren. Solebskyttelsesklær og badeklær til sommeren. Helt enkelt funksjonsplag laget for at man skal kunne være ute, uansett vær! Og mange av plaggene er dessuten ØKO-Tex sertifisert.

35 resultater.

Hansker og votter til barn i alle aldre

Godt, slitesterkt, varmt og funksjonelt yttertøy, det er alfa og omega for barna når vinteren setter inn. Og i den forbindelse skal man ikke glemme hendene! Et par votter eller babyvotter er simpelthen et must om vinteren. For de litt større barna er det dessuten viktig å ha en vott eller en hanske som gir god bevegelighet i tillegg til varme. For at uteleken skal lide bare på grunn av været, det er helt uaktuelt her til skjærs. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Ja eller votter og hansker da!

Votter, babyvotter og hansker på Jollyroom.no

I vårt online-sortiment finner du hanskene eller vottene akkurat ditt barn trenger i vinterhalvåret. Her har vi alle mulige designs, og vi har dem til barn i alle aldre og fra gode merker som Didriksons, Reima, Kombi og mange fler!

I tillegg har vi selvsagt alt annet innen yttertøy til barn. Vi har massevis av vinterdresser, vinterjakker, skibukser og så videre, og så videre. Det er nesten best om du tar en titt selv!

Glem heller ikke at du får et prisløfte her hos Jollyroom. Så når du har kjøpt hansker og votter til barna dine kan du føle deg sikker på at du har fått dem til nettets beste pris!

Velkommen inn!