kidkraft_topp_small

Leken innredning til barnerommet

Lev, lek og lær med fargerike KidKraft!

Amerikanske KidKraft fremstiller produkter av høy kvalitet til barnerommet.
Inspirer fantasien til barnet ditt med oppfinnsomme leker og praktiske møbler med unik design!

kidkraft_logo

mobler

Barnemøbler, hyller & sminkebord

KidKrafts slitesterke møbler av tre passer perfekt på barnas rom. Vi har bord og stoler som passer utmerket til leken eller middagsinvitasjonen for dukken og bamsen, fine speilbord og smarte hyller med plass til alle barnas bøker og småting.

sang

Barnesenger

Med fantasifulle senger blir det ikke bare morsomt å gå og legge seg - også leken blir dobbelt så morsom med en seng som ser ut som et fartøy, en brannbil eller kanskje en racerbil? Gjør barnet ditt sprudlende glad med et rom innredet med lekent tema.

forvaring

Oppbevaring

Få orden på barnas rot med KidKrafts smarte kister og benker – et selvsagt innslag på barnets rom for å holde styr på alle lekene. Og de fungerer også perfekt som ekstra sitteplass.

dockskap

Dukkehus

La barna stelle med sin egen minifamilie med KidKrafts store og kule dukkehus som har mange rom og etasjer i unik design. Nå kan dukkene dra ut på eventyr for så å komme hjem til et fantastisk hus som barna kan leke med i flere timer.

minikok

Minikjøkken

Hos oss finner du realistiske minkjøkken med både kokeplater og oppvaskkum. Naturtro og morsomme detaljer gjør matlagingen ekstra spennende for den lille kokken, for eksempel luker som kan åpnes og knapper som kan vris.

tagset

Togbaner

Tøff, tøff sa toget! Til den lille togkonduktøren har vi perfekte togbaner som er like morsomme å sette sammen som de er å leke med. Over berg, gjennom byen – barnet ditt bestemmer hvor reisen går.

 

Se hele KidKrafts sortiment

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven