1disney.png

Opplev magien med Disney

Vi guider deg gjennom Disneys eventyrlige verden

Disney er en skikkelig klassiker hos både små og store. Disneys karakterer er tidløse og det finnes virkelig noe for alle! Fra racerbanen med Lightning McQueen til Askepotts ball, videre til Ole Brumm og Hundremeterskogen, eller hvorfor ikke en galakse langt, lang borte? Kanskje trives din familie best i det frosne lanskapet Arendelle med søsknene Elsa og Anna, eller på havets bunn med Ariel og Blunder? Her guider vi deg gjennom Disneys magiske verden for at du lett skal kunne finne den perfekte gaven til nettopp ditt barn – uansett hvilken Disney-verden som passer dere best.

 

 

frozen

Frost - Årets suksess hos barna

Frost er Disneys suksessfilm som går sin seiersgang verden over! Musikken til filmen synges ustanselig av barna, og vennene Elsa, Anna, Kristoffer og Olof fra filmen er karakterer som elskes og gjenkjennes! Frost kan rett og slett ikke slå feil!

princess

Disney Princess – Drømmer slår inn

Hvem har ikke drømt om å være en liten prins eller prinsesse? Her finner du alle Disneys favoritter! Ariel, Askepott, Belle, Rapunzel, Snøhvit, Jasmine, Tornerose og mange fler. Disneys prinsesser er mange – hvem er ditt barns favoritt?

sofia

Prinsessen Sofia – Den første

Lille Sofia er den snille og eventyrlige jenta som skal bli prinsesse. Bli med henne og dyrene hennes på eventyr! Sofia den første er en skikkelig hit hos barna – her finner du alt fra kostymer til Prinsessen Sofia-leker.

 

cars

Cars – Full fart på racerbanen

Disney Biler er veldig populært – hva med en radiostyrt bil i varianten Lightning McQueen, eller en variant av vennene hans fra samme film? Vi har massevis av leker i tema Disney Cars.

2planes.png

Planes – Høyt i sky

Fra råkjøring på racerbanen til råkjøring oppe i skyene – bli med Dusty på eventyr og hjelp ham i mål. For barn som er gale etter Disney Planes er et radiostyrt fly rene drømmeleken!

3jackpirates.png

Jake & Piratene – For sjørøveren

Populære Jake og vennene hans er perfekt for eventyrlystne barn! Skipp o hoi! Her finner du alt fra spill og puslesaker til massevis av forskjellige leker.

 

4oleblumm.png

Ole Brumm og vennene hans

Bli med den snille bjørnen med den lille hjernen og vennene hans på eventyr i Hundremeterskogen. Velkommen til Ole Brumms hjørne med massevis av fine Brumm-saker!

docmcstuffin

Doc Mcstuffins – Årets barnehagebarnsleke

Populært blant barn fra 3 år. Blant Doc Mcstuffins leker finner du blant annet Doc Mcstuffins Check Up, kåret til årets barnehagebarnsleke i Sverige.

mimmi

Minni & vennene hennes

Mikke og Minni Mus går aldri av moten, og akkurat Minni og Mikke er nok to av de karakterene vi forbinder aller mest med klassiske Disney. Elsket av både barn og voksne. 

 

starwars

Star Wars – Stjernenes Krig

Her finner du massevis av Star Wars-ting, like populært i dag som før! Kjemp i stjernenes krig i en galakse langt borte, Jedi vs Sith, rebeller vs imperiet.

avengers

Avengers – Superheltene 

Superheltene som kjemper sammen mot skurkene! Vi anbefaler nye Disney Infinity 2.0 med Marvels startpakke – hjelp the Avengers i arbeidet med å redde verden.

spiderman

Spider-Man – Vår evige helt

Spider-Man er virkelig en stående favoritt og en skikkelig hit hos barna! Vi har samlet alle kule Spider-Man-saker fra Disney på ett og samme sted – sving deg frem til dem her!

 

violetta.png

Violetta - Musikalsk tenåring

Violetta er den talentfulle jenta som tar scenen med storm samtidig som hun håndterer det valige livet som tenåring! Hos oss finner du massevis av artikler med Violetta-motiv.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oppfyll barnas ønsker på bursdagen

Finn den perfekte Disney-gaven

 

disney-infinity2

Disney Media

Man blir aldri for gammel til å spille TV-spill med dine favoritter fra Disney. Vi har både Wii, Nintendo 3DS og Xbox 360. Styr karakterene gjennom uendelige eventyr i det populære spillet Disney Infinity!

5bockeropuslesaker.png

Bøker & Puslesaker

Les og pusle med Disney. Vi har massevis av puslesaker og andre aktiviteter med Disneys karakterer, morsomme eventyrbøker og fint skrivemateriale. Lokk frem ditt barns kreative side!

disney-spel2

Spill & Puslespill

Se hvordan Disney-motivet sakte men sikker kommer frem når du legger puslespillet – en aktivitet for hele familien! Her finner du også flere Disney-inspirerte spill, blant annet Memory, Stratego og Gjett Hvem!

 

disney-lego1

Disney LEGO

Lek og bygg opp din egen Disney-verden med LEGO og LEGO Duplo-klosser! Velg blant Disney Planes, Jake & Piratene og Disney Princess!

disney-dockor3

Dukker og kosedyr

Hva er vel bedre enn å leke og kose med alle Disneys karakterer? Her finner du massevis av Disney-kosedyr, dukker og figurer!

disney-inredning

Innred med Disney

Innred med Disney-tema så ditt barn kan bo i en egen Disney-inspirert verden! Finn møbler, oppbevaring, veggdekorasjoner og tekstiler hos oss.

 

disney-klader2

Klær & Tilbehør

Kle ditt barn som favorittkarakterene! Hos oss finner du massevis av pysjamaser, søte bodys og mye mer med Disney-motiv, pluss fint tilbehør som vesker og paraplyer.

disney-mata2

Bestikk & servering

Gjør måltidet morsommere med Disney bestikk og serveringsprodukter. Sørg for at måltidet blir til en lek for både barn og baby med motiv fra f.eks. Ole Brumm eller Mikke mus.

disney-kalas2

Fest med Disney

Arranger et garantert vellykket barneselskap med Disney-tema! Vi har alle festprodukter og  dekorasjoner du kan kan tenkes å få bruk for, alt med motiv med ditt barns favorittkarakterer.

 

Se alt fra Disney

 

logo

 

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven