Spill & Puslespill

Her finner du et fantastisk utvalg av alle typer spill og puslespill – for både barn og for hele familien! Vi snakker barnepuslespill for de litt større barna, knottpuslespill for de aller minste, masssevis av forskjellige og morsomme barnespill, selskapsspill for hele familien, kortspill & Memory, Monopol, Ludo, ja ishockeyspill fra Stiga til og med! Kort sagt: Vi har alt av spill og puslespill til barn og familie her hos oss. Og vi har dem til nettets beste priser!
137 resultater.

Moro med spill og puslespill for barn

Ingenting er vel herligere enn en kveld med brettspill for hele familien, eller et stort puslespill både store og små kan bryne seg på sammen. Mange av dere foreldre, husker sikkert dette fra dere var små selv, og er det ikke koselig da å kunne bringe tradisjonen videre? I tillegg kan man selvsagt kjøpe spill for barn i de lavere aldrene også, som de kan holde på med selv, eller et puslespill. Et knottpuslespill er jo perfekt for barn helt ned i 1,5 års alder!

Spill for barn finner du i masser på Jollyroom.no

Her på på Jollyroom mankerer det ikke på spill og puslespill for barn. Her vil du finne brettspill hele familien kan kose seg med. Morsomme spill beregnet på barna alene, og naturligvis puslepill av alle typer, både fine barnepuslespill for barn i alle aldre, samt fantastiske og store puslespill hele familien kan kose seg med.

Verdt å merke seg er dessuten at du får et prisløfte på Jollyroom. Så her kan du kjøpe puslespill til barnet ditt og være helt sikker på at du har fått det til nettets beste pris, akkurat som du kan kjøpe alt annet med prisløfte, så klart. Dette tilbudet gjelder over hele linja! Så ikke nøl med å bla litt i vårt øvrige sortiment med leker. Her vil dere finne alt barna kan tenkes å ha lyst på, fra puttekasser og trehjulssykler til tv-spill og byggesett, alt sammen levert fra gode merker som Brio, Lego og Stiga, bare for å nevne noen ganske få!

Velkommen inn!