-32%

Schleich Banehopp med Tilbehør

999 kr 1 469 kr Du sparer: 470 kr (-32%)
Midlertidig utsolgt Overvåke produkt

Beskrivelse

Dette er et morsomt lekesett fra Schleich som inneholder en banehoppkonkurranse!

Settet inneholder en hvit trakehnerhingst med rytter, en brun trakehnerhings med rytter, 21 gjerdebiter og en grind, et seierspodium med tak samt fem hoppehindre (et grønt rekkverk, en rød planke, en blå grind, en mur og en vanngrav med blomster).

I tillegg inngår det tilbehør som fire store flagg, to små flagg, to buxborn-planter, en pokal, en sølvmedalje, tre premierosetter i gult, rødt og lilla, en laurbærkrans, to klistremerker og sju hindernummer.

Hinderdelene kan kombineres fritt for å skape nye og egne hinder.

Hoppkonkurranser er en stor utfordring for både hest og rytter, og hindrene krevere deres fulle konsentrasjon. En del hindre virker mer skremmende enn andre. Rytteren må alltid holde seg rolig og hjelpe hesten over hindrene uten å rive - samtidig som hen må være raskere enn konkurrentene!

Anbefalt alder: 3 år +.

Mål: B39 x D16,5 x H37,5 cm.

Materiale: plast.
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.
Art: 700086

Varemerke

Schleich

På Jollyroom finner du figurer fra det tyske varemerke Schleich. Schleich er mest kjent for sine lekedyr som er naturtro og av beste kvalitet, det er ikke rart at Schleichs elskes av barn verden over. Hos oss på Jollyroom finner du alle dyr du trenger for å samle sammen til din egen bondegård, en fantastisk stall med hester av alle mulige raser eller hvorfor ikke en zoo?

Se mer fra Schleich »