Dukkemøbler

Innred dukkehus og barnerom med flotte dukkemøbler til favorittdukken. Her finner du et stort utvalg som barna kommer til å elske! Med våre flotte dukkemøbler kan dukken sove godt og sitte fint ved matbordet akkurat som du gjør!
58 resultater.

Med lekre dukkemøbler blir dukkehuset komplett
Og der var dukkehuset på plass – alle hjerter gleder seg! Men er det ikke noe som mangler? Jo: dukkemøbler! Med lekre møbler til dukkehuset, blir det nesten som et ordentlig hjem der inne!

Dukkemøbler i masser i Jollyrooms store nettutvalg
Her på Jollyroom har vi alt barnet ditt kan tenke seg av dukkemøbler. Det er bare å klikke seg litt rundt. Vi har lekre møbler til dukkehuset fra merker som Lundby og Micki, og de er alle ypperlig egnet til å gi dukkehuset det der lille ekstra!

I tillegg har vi naturligvis alt annet av dukketilbehør her: dukkeklær, dukkevogner og så klart dukker og kosebamser i store mengder!

Ikke nøl med å se litt i vårt øvrige sortiment med leker. Her tør vi garantere at dere vil finne alt barnet deres kan tenkes å ha lyst på. Et bankebrett? Et tv-spill? Eller er det en barnesykkel som står på ønskelisten? Ikke noe problem, her har vi som sagt alt!

;