Byggesett & LEGO

Med byggesett og klosser i forskjellige varianter, stimuleres barnas kreativitet og fantasi. Vi har et stort utvalg av sett fra kjente merker som LEGO og Playmobil, samt mange fine klosser man kan bygge fritt etter fantasien med!
1113 resultater.

Morsomme byggesett og Lego til barna
Lego, det er en tidløs klassiker mange av dere foreldre nok husker selv fra barndommen. Å bygge med de enkle, men geniale legoklossene, det kunne man drive på med i timevis! Med Lego byggesett får barna en supermorsom leke, i tillegg til en kreativ utfordring.

Byggesett og Lego finner du på jollyroom.no
Her på Jollyroom har vi byggesett fra alle mulige varemerker. Vi har supre byggesett fra Lego, naturligvis, og vi har originale og fantasirike sett fra merker som Geomag, Magformers, CLICS og mange, mange fler.

Om du er ute etter flere kreative og utfordrende leker til barnet ditt, ta gjerne en titt i vårt øvrige sortiment med leker. Her vil du finne lærerike eksperimentsett, masser av elektronikk og media-leker, radiostyrte biler – og så videre!

Husk også vi har prisløfte på alle våre produkter her på Jollyrroom. Så når du har kjøpt f.eks. en Lego politistasjon til barnet ditt, kan du føle deg helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris!