Playmobil

| Playmobil City Action

Playmobil 71146 City Action Byggesett the Tactical Unit

6 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

6 IGJEN
229 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

Byggesett fra Playmobil med 37 deler. Det har fire playmobilfigurer og et lekent utstyr som kan festes på figurene. Byggesettet har en dykkesnorkel, en GPS og andre morsomme tilbehør. Perfekt for timer av fantasifull lek.

– Inkluderer: Fire Playmobil-figurer (tre fra innsatsstyrken og en kriminell), dykkerør, hjelm, GPS, brekkjern og annet spesialutstyr.
– Task force-utstyr (pistol, brekkjern og lommelykt) kan festes til figurenes belteklips.
– Høyde på figurene: 7,5 cm.
– CE-merket.

– Anbefalt alder: fra 5 år.

– Plast.

Art:  10245230

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Plast.
Antall deler 37

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data