Playmobil

| Playmobil Dino Rise

Playmobil 70928 DR Dino Robot

7 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

7 IGJEN
509 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt* over 1000 kr - gjelder för postpakke

Beskrivelse

Sammen med gruvearbeiderne kjemper Comet Corp. mot Team Dino Rise ved hjelp av en spesialbygd, pansret, teknisk Robo-Dino. Inkludert en gruvearbeider, Jaden og to Velociraptorer Dimensjoner: 27,5 x 9,5 x 13,5 cm

Det nye Comet Corp. er på vei. Med denne roboten prøver Ludmilla og Ralph å overvinne dinosaurenes dyrekraft med ren teknologi. Robo-Dino er bevæpnet med to missiler og en kraftig katapult. Han kan raskt og enkelt gjemme seg både i rustningen og om nødvendig bringe dem ut klare til kamp. Katapulten på ryggen, som lar ham kaste spisse baller i luften med lynets hastighet, er spesielt farlig. Men sjefstrateg Jaden fra Dino Rise-teamet er ikke redd for en Robo-Dino og står i veien for krigsmaskinen. Settet inneholder Jaden fra Team Dino Rise, en gruvearbeider, to velociraptorer, en robotdino, to treskuddskanoner, spikerkuler og mange andre ekstramaterialer for en spennende "Dino vs. Machine"-kamp.

Anbefalt alder: Fra 5 år

Art:  10179682

Bilder fra kunde

Kundevurderinger

Jollyroom sørger for at anmeldelsene som er synlige på siden kommer fra forbrukere som har kjøpt produktet som anmeldes. Jollyroom gjør dette med støtte fra Trustpilots verifiseringsverktøy, som du kan lese mer om her.

Prishistorikk

Mangler data