LEGO

| LEGO Speed Champions

LEGO Speed Champions 76919 2023 McLaren Formula 1-racerbil

Midlertidig utsolgt

Leveringstid ca. arbeidsdager

Midlertidig utsolgt

Leveringstid ca. arbeidsdager

Overvåke produkt

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Finn i butikk

Beskrivelse

Jenter og gutter fra ni år kan samle på, bygge og stille ut lekekjøretøyet LEGO Speed Champions 2023 McLaren Formula 1-racerbil 76919. Den stilrene F1-bilen for barn har flere ikoniske designdetaljer fra virkelighetens racerbil – en racerbil som markerte 60-årsjubileet til McLaren Racing og konkurrerte i Formel 1-mesterskapet i 2023.

McLaren kjøretøymodellen har mange realistiske detaljer: svart og oransje lakkering, logoer til teamsponsorene, dekk med Pirelli-trykk og oransje sikkerhetsbøyle. Det byggbare bilsettet inkluderer også en sjåførminifigur som barn kan plassere i førersetet og bruke i fartsfylte løp.

Med LEGO Speed Champions sett kan barn og bilinteresserte bygge kopier av noen av verdens mest ikoniske kjøretøy. De får spennende byggeprosjekter, hvor de bygger kvalitetsmodeller med distinkte detaljer av LEGO klosser. Hver billeke kan bygges ved hjelp av LEGO Builder appen, som gir både deg og barnet ditt en enkel og intuitiv byggeopplevelse.

— LEGO Speed Champions 2023 McLaren Formula 1-racerbil, lekekjøretøy
— Fartsfylt rollelek med sjåførminifigur med hjelm, som får plass bak rattet
— Inkluderer autentiske detaljer fra virkelighetens bil, blant annet svart og oransje lakkering
— LEGO McLaren lekemodell som kan stå på en hylle eller på nattbordet når leken er over for dagen
— Gaveidé til barn fra ni år eller voksne modellbilsamlere
— Se etter andre LEGO Speed Champions bilsett selges separat
— Med LEGO Speed Champions sett kan barn og bilinteresserte bygge realistiske modeller
— LEGO lekebilen består av 245 deler og er 19 cm lang
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.

Art:  10256574

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Plast
Antall deler 245

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data