LEGO

LEGO Sonic 76996 Knuckles' vokterrobot

5 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

5 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

Sonic-fans, gutter og jenter fra åtte år kan skape fantasifulle eventyr med dette LEGO Sonic the Hedgehog Knuckles' vokterrobot 76996 lekesettet. Barn kan la seg inspirere av eskapadene til Sonic og andre videospill-figurer, pønske ut ulike oppdrag for Knuckles og Rogue mens de bygger settet, og finne på morsomme måter å stjele og gjenvinne Master Emerald på med glideren og roboten.
Denne gøyale Sonic-leken for barn byr på masser av actionfylt lek og muligheter for historiefortelling. Barn kan rolleleke hvordan Knuckles vokter Master Emerald, eller hvordan Rogue stjeler den og rømmer. Alle barn som liker actionfigurer, vil være stolte over å eie den detaljerte robotleken.
Fartsfylt moro møter kreativ lek med LEGO Sonic the Hedgehog leker for barn. Fans av Det blå lynet vil elske å skape inspirerende scener med populære Sonic-spillfigurer. Barn kan også nyte det enkle og intuitive byggeeventyret med LEGO Builder appen, hvor de kan zoome inn og rotere modeller i 3D, lagre sett og spore fremgangen sin.

— Gled fans av Sonic og Knuckles med et robotlekesett som er skapt for action
— Settet har en bevegelig robot og en glider samt figurer av Knuckles og Rouge
— Roboten har to blastere og store, hardtslående never for actionfylt lek
— Fans kan leke på flere kreative måter i kombinasjon med andre LEGO Sonic leker og sett
— En gave til gamere og barn som liker videospill
— LEGO Sonic the Hedgehog sett kombinerer fartsfylt action og fantasifull lek
— Denne leken i 276 deler inneholder en 16 cm høy robot
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.

Art:  10253018

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Antall deler 276
Materiale Plast

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data