LEGO

LEGO Sonic 76990 Fartskule-utfordringen til Sonic

4 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

4 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Finn i butikk

Beskrivelse

Med settet Fartskule-utfordringen til Sonic 76990 kan Sonic-fans fra seks år bli dagens helt. Lekesettet inneholder en fartskule med utskyter som sender Sonic gjennom banen i full fart. Underveis beseirer han Moto Bug Badnik og befrir vennen sin, Flicky. Barn får en gøyal utfordring, hvor de skal bruke fartskule-utskyteren for å hjelpe Sonic med å samle ringer, passere gjennom porten og forsere rampen for å nå fram til kaossmaragden.

Stimuler fortellerevnen
Dette lekesettet gir ikke barn bare fartsfylt lek – det byr også på rollelek-muligheter, hvor barn kan hjelpe Flicky. Etter å ha beseiret Badnik, kan barn finne på historier med Sonic som spiller musikk på DJ-pulten sin og slapper av med en chilipølse – det beste han vet.

Utforsk LEGO Sonics verden!
LEGO Sonic the Hedgehog lekesettene kombinerer fartsfylt action med kreativ lek. Fans av «Det blå lynet» kan lage scenarioer basert på Sonics eventyr. Når tiden er inne for et taktskifte, kan barn utfolde seg i fantasifull lek og passe på Sonics dyrevenner.

— Lekesettet LEGO Sonic the Hedgehog Fartskule-utfordringen til Sonic 76990 for barn
— Inkluderer fartskulen og utskyteren som sender Sonic gjennom banen
— Inkluderer tre figurer og masse tilbehør for rollelek
— Barn kan finne på historier med Sonic og Flicky
— En gøyal gave til bursdag, jul eller andre anledninger for barn fra seks år
— Fartskule-utskyteren er 4 cm høy og 14 cm bred
— Gjør den kreative opplevelsen enda bedre for unge byggere med LEGO Builder appen
— LEGO Sonic the Hedgehog lekesettene kombinerer fartsfylt lek med fantasifull lek
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.

Art:  10244425

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Plast
Antall deler 292

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data