LEGO

| LEGO Icons

LEGO Icons 10300 Tidsmaskinen fra Tilbake til fremtiden

Delbetal 118 kr/mnd
med i 36 måneder
Fri frakt
Midlertidig utsolgt

Leveringstid ca. arbeidsdager

Midlertidig utsolgt
1 776 kr
Se prishistorikk
Delbetal 118 kr/mnd
med i 36 måneder

Leveringstid ca. arbeidsdager

Overvåke produkt

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

Se her, alle fans av Tilbake til fremtiden! Vi har det ultimate byggeprosjektet til dere: modellbyggesettet LEGO® Tidsmaskinen fra Tilbake til fremtiden 10300 for voksne. Nå kan du fordype deg i en av filmverdenens mest populære trilogier og bygge 1 av 3 mulige versjoner av den tidsreisende bilen. Ta deg tid til å utforske detaljene Doc og Marty reiste i drøyt 140 kilometer i timen, men du har all verdens tid til å bygge og utforske alle de imponerende detaljene på bilen. Inkluderer autentiske funksjoner som topphengslede dører, dekk som kan vippes til flymodus, flukskondensator som lyser, trykte datoer på dashbordet og panser som kan åpnes, pluss et svevebrett og nummerskilt som kan byttes ut. Utstillingsmodellen inkluderer minifigurer av Doc og Marty og passer perfekt som en hyllest til yndlingsfilmen din. Velkommen til sonen Fordyp deg i et engasjerende prosjekt med våre byggbare LEGO kvalitetsmodeller for voksne. Dette settet er det nyeste i en serie med LEGO biler fra filmer. Modellen passer både som byggeprosjekt for deg selv og som gave til alle fans av Tilbake til fremtiden. – Bygg alle detaljene på LEGO® Tidsmaskinen fra Tilbake til fremtiden 10300 – Velg mellom tre forskjellige versjoner av modellen – Inkluderer topphengslede dører – akkurat som på bilen i filmene – Inkluderer dekk som kan vippes til flymodus, samt en lysende flukskondensator – Inkluderer to minifigurer – samt tilbehør som Martys svevebrett – Fin som gave til fans av Tilbake til fremtiden, designet spesielt for voksne – Modellen er 12 cm høy, 35 cm lang og 19 cm bred – Modellen inngår i en serie med LEGO® sett designet for voksne bygge-entusiaster – LEGO® klosser passer perfekt sammen og er alltid lette å ta fra hverandre – LEGO® komponenter oppfyller høye kvalitets- og sikkerhetskrav

Art:  10216731

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Number of batteries 2
Batterikrav LR41
Antall deler 1872
Materiale Plast

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data

Eksempel på delbetaling

×

Delbetalingsplan for LEGO Icons 10300 Tidsmaskinen fra Tilbake til fremtiden

LEGO Icons 10300 Tidsmaskinen fra Tilbake til fremtiden
Produktpris
1 776 kr
Rente
22,95%
Etableringsgebyr
0 kr
Ditt månedsbeløp
118 kr
Adm. avgift
49 kr/mnd
Totalbeløp for denne varen
4 248 kr
Tid Etb.gebyr Adm. avgift Rente
6 mnd 0:- 49:- 22,95%
12 mnd 0:- 49:- 22,95%
24 mnd 0:- 49:- 22,95%
36 mnd 0:- 49:- 22,95%

Slik fungerer det

  1. Du velger delbetalingsalternativ i kassen på jollyroom.no. Vanlig kretittsjekk foretas.
  2. Den første fakturaen fra JollyroomPay, gjennom Avarda, vil sendes til deg i midten av måneden. Merk: Avhengig av når du legger inn bestillingen din, kan fakturaen komme til dukke opp måneden etter at bestillingen din er lagt inn. Oppleggingsavgiften er gratis.
  3. Du faktureres deretter månedsvis til hele beløpet er betalt.
  4. Du kan når som helst velge å betale hele resten av beløpet.
×

Stäng sidan