LEGO Friends 41324 Vintersportstedets skiheis

689 kr
På lager Kjøp

Beskrivelse

Ta plass i skiheisen sammen med Mia og Olivia og nyt turen opp til toppen av vintersportstedet! Nyt utsikten fra restauranten med en pai på tallerkenen og varm kakako i koppen!

Spenn deretter på deg skiene og sus ned bakken. Hils på den snille bjørneungen i grotten - han har også en bakke han kan skli ned! Sjekk løypekartet så du ikke går glipp av noe moro. Hva med litt fjellklatring - det hadde jo vært kult!

Inneholder minidukkene Mia og Olivia i skiklær, bjørnungen Biscuit, en skiheis med vinsjfunksjon, skibakke med glidefunksjon, restaurant på toppen med disk, bord og benker, fjellklatringsvegg, bjørneungens grotte, minibakke, stand for utleie av skiutstyr og en stativ med løypekart.

Kombiner gjerne med andre produkter fra LEGO® Friends!

Anbefalt alder: 8 år +.

Antall deler: 585.
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.
Art: 706166

Produktspesifikasjon

Varemerke

LEGO

Elsket av så mange, med mulighet til endeløs, kreativ lek! Med LEGO byggesett kan barna bygge egne verdener fulle av magi og glede! Vi har alle LEGO favorittene: LEGO Ninjago, LEGO Star Wars, LEGO Friends, LEGO Elves, LEGO City og LEGO Disney Princess. Er barna litt mindre er LEGO Duplo en kjær følgesvenn som barna kan vokse og bygge med i mange år. Har du passet på å sikre deg den siste LEGO-esken med din og barnas favorittserie? Er du kanskje typen som elsker LEGO-klosser? Valget er ditt!

Se mer fra LEGO »