LEGO

| LEGO Architecture

LEGO Architecture 21045 Trafalgar Square

8 IGJEN
8 IGJEN
611 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

CMS_produktvyn_varumärke_LEGO_NO_DK.png

Beskrivelse

Nå kan du bygge et av verdens mest kjente torg sammen med LEGO®, nemlig Trafalgar square. Torget ligger midt i London sentrum, og fikk navnet sitt for å hedre Lord Horatio Nelson etter hans seier mot Napoleons franske flåte i slaget ved Trafalgar i 1805. Torget er en populær turistattraksjon og en viktig møteplass.

Denne LEGO®konstruksjonen består av National gallerys kjente kuppel, med en fasade med kolonner. Nelson-kolonnen flankeres av fire løver, de berømte fontenene, og fire fundamenter til statuer. Om du løfter vekk de bakre panelene, kommer du til den detaljerte innsiden av bygningen. Der finner du en statue man kan bygge sammen, og vakre malerier. I denne modellen får du dessuten med trær, gatelys, veiavsnitt, klassiske London-busser, og de kjente London-taxiene. Du får også med et hefte med informasjon om bygningens arkitektur og historie.

LEGO® Architecture hyller arkitektur over hele verden, med LEGO®klosser. Samle dine favorittbygninger og monumenter, fra steder du har vært eller steder du vil dra til!

Bygningen leveres med et navneskilt.

Anbefalt alder: 12 år+.
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.

Art: 10043644

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale Plast
Dybde (cm) 20
Høyde (cm) 12
Bredde (cm) 24
Antall deler 1197