60150 LEGO City Pizzabuss
60150 LEGO City Pizzabuss
60150 LEGO City Pizzabuss
60150 LEGO City Pizzabuss

60150 LEGO City Pizzabuss

Alltid lav pris!
129 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Nordens største barnebutikk
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Med denne velduftende pizzabussen er lunsjen aldri langt unna! I byggesettet 60150 LEGO City Pizzabuss har du alt du trenger for å lage fristende pizzaer til byens innbyggere. Bare åpne opp dørere og gjør deg klar til å ta imot bestillinger! For de som ikke kan komme til pizzabussen, kan du levere med bud på den stilige scooteren. Kjør i vei mens pizzaen fortsatt er rykende varm!

Settet inneholder byggeklosser til en pizzabil med ovn og annet utstyr, en scooter, to LEGO-figurer, bord med parasoll, pizza og andre spennende tilbehør.

Anbefalt alder: fra 5 år.

Antall deler: 249 stk.

Materiale: plast.
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.
Art: 680701

Produktspesifikasjon

Varemerke

LEGO

Elsket av så mange, med mulighet til endeløs, kreativ lek! Med LEGO byggesett kan barna bygge egne verdener fulle av magi og glede! Vi har alle LEGO favorittene: LEGO Ninjago, LEGO Star Wars, LEGO Friends, LEGO Elves, LEGO City og LEGO Disney Princess. Er barna litt mindre er LEGO Duplo en kjær følgesvenn som barna kan vokse og bygge med i mange år. Har du passet på å sikre deg den siste LEGO-esken med din og barnas favorittserie? Er du kanskje typen som elsker LEGO-klosser? Valget er ditt!

Se mer fra LEGO »