God deal!
Fri frakt

60141 LEGO City Politistasjon

1 159 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Kjøp nå, betal om 14 dager

Beskrivelse

Alarmen går i LEGO City når skurkene prøver å frigi kompisen sin fra fengselet! I byggesettet 60141 LEGO City Politistasjon får du alt du trenger til et fullt utstyrt politihus på tre etajser, med garasje, utkikkstårn og to fengselsceller. Idag kommer det en gjeng skurker med dynamitt og sprenger vekk den ene veggen i en fengselscelle, for å få ut skurkevennen sin. Hjelp polititet slik at de ikke slipper unna!

Settet inneholder byggeklosser til en stor politistasjon, politibil, rømingsbil til skurkene, helikoper, sju LEGO-figurer, en motorsykkel, en hund og masse spennende tilbehør.

Anbefalt alder: fra 5 år.

Antall deler: 894 stk.

Materiale: plast.
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.
Art: 680694

Produktspesifikasjon

Varemerke

LEGO

Elsket av så mange, med mulighet til endeløs, kreativ lek! Med LEGO byggesett kan barna bygge egne verdener fulle av magi og glede! Vi har alle LEGO favorittene: LEGO Ninjago, LEGO Star Wars, LEGO Friends, LEGO Elves, LEGO City og LEGO Disney Princess. Er barna litt mindre er LEGO Duplo en kjær følgesvenn som barna kan vokse og bygge med i mange år. Har du passet på å sikre deg den siste LEGO-esken med din og barnas favorittserie? Er du kanskje typen som elsker LEGO-klosser? Valget er ditt!

Se mer fra LEGO »