10835 LEGO DUPLO Hus
10835 LEGO DUPLO Hus
10835 LEGO DUPLO Hus

10835 LEGO DUPLO Hus

Alltid lav pris!
309 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Nordens største barnebutikk
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Dette fargerike huset er perfekt for din egen lille DUPLO®-familie. Her parkerer lekefigurene bilen utenfor, og går inn i huset som du innreder selv! Hjelp dem med alt fra frokosten og dagens gjøremål, til de skal legge seg i sengene om kvelden.

Med byggesettet 10835 LEGO® DUPLO® Hus fra serien My Town kan barna innrede det fine huset, leke med bilen, de tre DUPLO®-figurene og plante fine blomster.

LEGO® DUPLO® består av større biter som passer perfekt til de yngste LEGO®-byggerne. Byggeklossene er lette å gripe, sette sammen og ta fra hverandre. La barna utvikle både finmotorikk og kreativitet på en fargerik og fantasifull måte!

Anbefalt alder: Fra 2 år.

Antall deler: 69 stk.

Materiale: plast.
Art: 680639

Produktspesifikasjon

Varemerke

LEGO

Elsket av så mange, med mulighet til endeløs, kreativ lek! Med LEGO byggesett kan barna bygge egne verdener fulle av magi og glede! Vi har alle LEGO favorittene: LEGO Ninjago, LEGO Star Wars, LEGO Friends, LEGO Elves, LEGO City og LEGO Disney Princess. Er barna litt mindre er LEGO Duplo en kjær følgesvenn som barna kan vokse og bygge med i mange år. Har du passet på å sikre deg den siste LEGO-esken med din og barnas favorittserie? Er du kanskje typen som elsker LEGO-klosser? Valget er ditt!

Se mer fra LEGO »