Stableklosser

Ingenting er som å la barna se sitt eget flotte tårn ruve over stuegulvet! Hos oss på Jollyroom finner du mange fine sett med fargerike og morsomme stableklosser som kan trilles, rives og stables om og om igjen.
80 resultater.

Lærerike leker til yngre barn
Stableklosser og stableringer er pedagogiske leker, som gjør lekestunden både morsom og lærerik for barnet. Med flotte farger og mønstre, er lekeklossene dessuten også en koselig innredningsdetalj til barnerommet. Barnet kan stable klosser oppå hverandre som et stabletårn, eller tre stableringer på pinner. Uansett hva slags lekeklosser barnet ditt foretrekker, bidrar klossene til å øve opp både finmotorikken, konsentrasjonen og koordinasjonen. Byggeklosser har dessuten lenge vært et populært innslag i barnets leketøyssamling, og er like morsomt nå, som det var da.

Finn det nye tilskuddet til leketøyssamlingen på Jollyroom
Her på Jollyroom finner du flere flotte sett med stableklosser og stableringer, fra populære og anerkjente merker, som BRIO, VIGA, Kids Concept og mange flere. Hos oss finner du både myke klosser i tøy, lærerike bokstavklosser, klassiske treklosser og byggeklosser med puttekasse. Vi har også stableringer i både tre og plastikk, formet som både leketog, stableklovner og klassiske stabletårn. Her på Jollyroom, finner du rett og slett klosser for enhver smak! Velkommen inn!