36 resultater

Fargerike og morsomme Stableklosser

Ingenting er som å se barna være stolte over sitt eget byggverk som ruver høyt på stuegulvet! Stabletårn er en flott leke som lærer barna om motorikk og hendelser, som er viktige egenskaper for de yngste. Hos oss finner dere mange fine sett med fargerike og morsomme stableklosser som kan trilles, rives og stables om og om igjen. Du kan velge mellom fine treklosser eller myke tekstilklosser, alt etter hva ditt barn foretrekker!

Stort og variert utvalg av Stableklosser hos Jollyroom

Hos oss finner dere alt deres barn måtte ønske fra stabletårn og stableklosser, til puslespill og bokstavkuber, så sjekk ut vårt stolte utvalg av stableklosser! Vi har såklart de beste merkevarene som BRIO, Sebra, Jabadabado og hva det nå måtte være!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven