Gåvogner

Gåvogner er det perfekte hjelpemiddelet til små barn som lærer seg å gå. Med en skikkelig gåvogn lærer barnet å holde balansen slik at det tør å ta sine første steg med støtte. Her på Jollyroom har vi en rekke fine modeller som barnet kan laste med klosser, bamser og andre favoritter når det legger ut på tur på stuegulvet. Hva med en klassisk BRIO-gåvogn f.eks? Eller en litt alternativ Woodlii-gåvogn, eller en mer eventyrlig modell fra Smoby? Ta en titt da vel, vi har rimelige priser også!
28 resultater.

Gåvogner – morsomme hjelpemidler for de aller minste

Nå babyen ikke helt er baby lenger og det begynner å krible i de små beina, men uten at balansen helt er med, da er en gåvogn et fint hjelpemiddel. Med en gåvogn får barnet ditt en fin støtte når de første skrittene skal tas, dessuten får hen en ypperlig leke, med god plass til alt man må ha med seg på gåturen!

Massevis av gåvogner på jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi gåvogner til babyen din. Her vil du finne gåvogner i massevis av morsomme og fantasifulle varianter samt selvsagt den klassiske Brio gåvognen.

Om du er ute etter flere leker til barnet ditt, ikke nøl med å titte litt rundt. Her har vi puttekasser, togbaner og alt mulig annet, ja og bamser, for den del, massevis av kosebamser til barna, alt sammen fra gode merker som Fippla, Brio, Teddykampaniet og mange, mange fler!