5 resultater

Gode og funksjonelle vinterklær til barna når kulda setter inn

Her oppe i nord blir det oftest kaldt om vinteren – og ikke sjeldent til og med ekstremt kaldt! Gode vinterklær er med andre ord et must for oss nordmenn. For barna, som jo ikke gjerne vil la seg stoppe i uteleken av noen skarve titalls minusgrader, er dette naturligvis spesielt viktig. En god vinterdress for barn, for eksempel, er en klassiker her, akkurat som gode vintersko, vinterluer, votter og hansker er det! Man bør heller ikke glemme undertøyet. Gode sett med ullundertøy, fleecegensere, ullgensere etc. hører med i barnas vintergarderobe. Ja, man kan sågar si at man som forelder her oppe i nord blir noe av en ekspert på vinterklær for barn!

Nordens største online-utvalg med vinterklær for barn på jollyroom.no

I Jollyrooms klessortiment for barn tør vi garantere at du vil finne alt hva barnet ditt kan tenkes å behøve av vinterklær. Her har vi vinterjakkene og vinterdressene fra de gode og populære merkene du kanskje kjenner igjen, som Didriksons, Reima og Mini A Ture, og vi har skibukser, luer, votter, hansker, fleecehalser, ullhalser, ullundertøy og fleeceundertøy, for ikke å glemme vinterskoene!

Vi har rett og slett det den norske barnefamilien trenger når det kommer til vinterklær til de små!

Verdt å merke seg er også at du som kunde hos Jollyroom får prisgaranti, og dessuten fri retur på klær og sko!

For en full oversikt over Jollyrooms klessortiment til barn i alle aldre, sving innom hovedkategorisiden. Her har vi virkelig alt av barneklær, til barn i alle aldre og til alle årstider: regntøy, bodyer, barnebunader, you name it!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven