Kundeservice

Retur, angrerett & garanti

Hvis du ikke er 100 % fornøyd med kjøpet ditt, kan du enkelt sende den i retur til oss, og få pengene tilbake, minus returavgift. Du har angrerett i 14 dager, fra den dagen du mottar varen din, og åpent kjøp i 365 dager. Vennligst kontakt kundeservice for å motta en returseddel. 

OBS: Om du har mottatt et skadet produkt, skal du ikke sende det i retur. Kontakt i stedet kundeservice for å gjøre en reklamasjon. Les mer nedenfor om hva som gjelder for reklamasjoner.

Slik gjør du en retur:

 1. Legg varen du vil returnere, tilbake i originalforpakningen. Forsegle pakken skikkelig.
 2. Fest returfraktseddelen over den gamle fraktseddelen. Ta kontakt med vår kundeservice for å motta en returseddel.
 3. Lever pakken til et PostNord-utleveringssted. Ta vare på kvitteringen som returbevis.

Du får pengene tilbake senest 14 dager etter at vi har mottatt pakken.

Dette er avgiftene ved en eventuell retur:

 • Klær og sko – 49 kr.
 • Øvrig smått og mellomstort gods (pakker med vekt under 20 kg) – 99 kr.
 • Klumpgods (pakker over 20 kg) – 249 kr.
 • Øvrig gods (varer som har blitt levert på pall) - 399 kr.

Om du vil returnere flere produkter, f.eks. klær og en trampoline (på over 20 kg), er det alltid den dyreste returavgiften som skal debiteres. Det er du som kunde som har ansvaret for at dine returvarer kommer frem til oss. Noter derfor ned pakkens kolli-ID når du sender den fra ditt poststed, og be om kvittering.

Returfraktkostnaden trekkes automatisk fra tilbakebetalingsbeløpet ditt. Om du angrer kjøpet ditt og vil returnere hele ordren, skal du kontakte kundeservice innen 14 dager etter at du har mottatt ordren, og informere om at du ønsker å angre kjøpet ditt. I slike tilfeller får du også tilbakebetalt fraktkostnaden du betalte ved kjøp. Dette gjelder bare om du valgte den billigste leveringsmåten da du foretok kjøpet. Om du returnerer deler av ordren din, eller ikke kontakter oss før det har gått 14 dager, tilbakebetales ikke fraktkostnaden.  Returfraktkostnaden må alltid betales om du gjør en retur, dette gjelder også om du angrer kjøpet ditt. Om du har en ubetalt faktura for ordren din, er det viktig at du selv flytter frem forfallsdatoen. Det gjør du på Klarna.no, eller ved å ringe Klarna på 21 01 89 91.

Om varen din er skadet, om du ønsker å motta returseddel, eller om du har andre spørsmål, kan du alltid kontakte oss via vår kundeserviceportal.


Bytte et produkt

Om du vil bytte varen din til en annen størrelse, farge eller modell, skal du returnere varen i henhold til instruksjonene ovenfor, og gjøre en ny bestilling på den varen du har lyst på. Når vi har håndtert returen din, får du pengene tilbake, minus returfrakt. Se ovenfor for returvilkår og priser på returfrakt.

Om du ved kjøpstilfellet har brukt en rabattkode, mengderabatt eller lignende, må du kontakte kundeservice for få få kompensasjon, så du kan bestille på nytt.


14 dagers angrerett

Når du handler hos Jollyroom, har du rett til å åpne og prøve varen din. Angreretten gjelder imidlertid ikke for hygieneprodukter. En avgift kan dras av fra din tilbakebetaling, dersom varen returneres i ødelagt tilstand. Les mer om dette nedenfor.

Dersom du angrer kjøpet ditt, kan du returnere varen og få pengene tilbake. I henhold til kjøpsloven, tilbyr Jollyroom angrerett i 14 dager. Angreretten gjelder fra og med den dagen du mottar pakken din. 

Hygieneprodukter
Angreretten gjelder ikke produkter som ikke kan selges på nytt, på grunn av helse- eller hygienemessige årsaker. Dette omfatter for eksempel brystpumper, maskiner til morsmelkerstatning, kosmetiske produkter, undertøy osv. Angreretten gjelder heller ikke for produkter med begrenset holdbarhet, og produkter som klassifiseres som ferskvarer. Unntak gis ved retur av amme-bh, der man har prøvd bh-en med ammeinnlegg.

Ved retur av amme-bh-er, UV- og badeklær, ber vi deg returnere varen i original forpakning og i uforandret tilstand. Dette vil si at varen skal være ubrukt, og at eventuelle merkelapper og forseglinger fremdeles skal sitte på. Ved skadet eller ødelagt originalforpakning, vil det forekomme en verdiminskning, som bedømmes fra sak til sak.

Produkter i ødelagt tilstand
Dersom varen er anvendt mer enn hva som kreves for å fastsette dens egenskaper og funksjoner, forbeholder vi oss retten til å gjøre et prisavdrag, motsvarende verditapet som har oppstått i sammenheng med håndteringen av varen. Verditapet bedømmes fra sak til sak. Varen må altså returneres i den tilstanden den var, da den ble mottatt. Dersom varen ikke returneres i en uforandret tilstand, må du umiddelbart kontakte kundeservice, som vurderer om en retur kan gjennomføres. Dersom varens originalemballasje mangler, vil det skje en verdiminskning, som bedømmes fra sak til sak.


365 dagers åpent kjøp ved utbrutt forpakning

Som kunde hos Jollyroom.no, har du 365 dagers åpent kjøp på varer med ubrutt forsegling. Forpakningen skal ikke være skadet eller ødelagt på noen måte. Dersom varer ikke har en forpakning, men har blitt levert løst i en pakke, skal samtlige merker, klistrelapper, etiketter etc. fremdeles sitte på varen. Varen skal returneres i helt uforandret tilstand, og må ikke være brukt.


Reklamasjon

Jollyroom selger alle varer med 1 års garanti. For kunder i Norge gjelder 2-5 års reklamasjonsrett jfr. Kjøpsloven. 

Om du vi gjøre en reklamasjon på varen din, kontakt vår kundeservice. Du vil da bli bedt om å sende oss en beskrivelse av varens feil, med tydelige bildebevis, slik at vi kan hjelpe deg i prosessen. 

Varegarantien dekker kun opprinnelige fabrikasjonsfeil, dvs. feil som fantes på varen ved levering. Fabrikasjonsfeil skal fremvises for, og konstateres av, Jollyroom. Avhengig av situasjonen, kan du bli tilbudt en gratis reparasjon, ny vare, eller avslag i originalprisen. Varegarantien gjelder ikke dersom vi ikke kan finne feilen på produktet, eller om du selv er den som har forårsaket skaden.


Prisløfte

Prisløfte – alltid lave priser

Handle til lave priser, og få råd til mer moro med familien! Vi sørger for at du alltid får lave priser når du handler hos Jollyroom. Men om du likevel finner et produkt som er billigere i en annen butikk, matcher vi selvsagt prisen – uansett om det er i en annen butikk eller hos oss selv! Les mer om vårt prisløfte nedenfor.

Prisløfte i forhold til konkurrenter:

 • Prisløftet gjelder på varer i alle fysiske butikker og nettbutikker, som er registrert i Norge.
 • Du kan påberope deg prisløftet innen 7 dager etter at du har gjennomført ditt kjøp, eller før du legger din bestilling hos oss.
 • Noen produkter selges eksklusivt hos Jollyroom, og prisene på disse varene kan derfor ikke sammenlignes med konkurrenter. For disse produktene, gjelder kun prisløftet mot oss selv – se neste punkt.

Prisløfte i forhold til Jollyroom.no:

 • Du får også glede av vårt prisløfte på Jollyrooms egen side. Vi tilbakebetaler nemlig prisforskjellen, dersom prisen på produktet du har kjøpt, endrer seg til en lavere pris.
 • Du kan påberobe deg prisløftet opptil 7 dager etter kjøpet ditt.

Krav til prisløfte

Før du søker om prisløfte, ber vi deg om å sjekke at produkt, pris og virksomhet lever opp til samtlige av følgende krav:

 • Prisen, inklusive frakt og avgifter, skal være lavere enn i den andre butikken.
 • Produktet skal være nøyaktig det samme (merke, type, årsmodell og spesifikasjoner) i butikken du sammenligner med.
 • Produktet skal være på lager i butikken du sammenligner med. Butikken skal være i stand til å levere produktet omgående, når Jollyroom kontrollerer informasjonen.
 • Produktet skal være nytt, og må ikke være brukt som utstillingsmodell eller lignende.
 • Prisløftet gjelder ikke ved konkurssalg, nedleggelse eller andre tilfeller, hvor du ikke tilbys garanti eller reklamasjonsrett etter ditt kjøp.
 • Prisløftet gjelder ikke for personlige rabatter, som man eksempelvis får ved å være medlem i en klubb eller gruppe, eller ved å agere på en spesiell måte på Facebook eller andre medier.
 • Prisløftet er kun gyldig ved kjøp av produkter til privat bruk – ikke videresalg. Jollyroom forbeholder seg retten til å begrense prisløftet, til ett eksemplar av hvert produkt, per kunde.

Slik får du prisløfte

Kontakt vår kundeservice via vår kundeserviceportal, slik at vi kan behandle din forespørsel om prisløfte. Før du sender meldingen, ber vi deg om å dobbeltsjekke at samtlige krav er oppfylt, og at nedenstående dokumentasjon er vedlagt.

Dokumentasjon fra nettbutikk:

 • Skjermdump som viser dato, produkt og pris.
 • Direkte link til produktet fra den butikken du har funnet produktet til en billigere pris.
 • Utregning av den totale prisen, som viser at prisen, inkl. frakt, avgifter, m.m., samlet sett er lavere i butikken.

Dokumentasjon fra fysisk butikk:

 • Kopi av annonse, magasin eller liknende materiale, som viser produktet, prisen og tilbudets gyldighet.
 • Butikkens kontaktinformasjon, slik at vi kan bekrefte dine opplysninger.

Vi tilbakebetaler prisforskjellen til din konto innen 14 dager etter at vi har mottatt og godkjent dokumentasjonen for prisløfte.


Fødselsgaranti

Jollyroom gir kunden fødselsgaranti på alle produkter. Garantien gjelder opptil 4 uker etter fødselsdatoen. Garantien innebærer at kunden har rett til å returnere produktene, dersom graviditeten eller fødselen ikke skulle gå bra. Ved bruk av fødselsgarantien, skal produktene være ubrukte, og kunden skal kunne fremvise legeerklæring. Produktene skal returneres i originalforpakning.

kontakt2.png