jollykontoret.jpg

Jollykontoret tipser

Nå er det på høy tid å begynne planleggingen rundt årets langferie med barna og for å gjøre dette enklere har vi tatt frem noen av våre beste ambefalinger til reisen her, uansett hvor det bører hen. Klikk her for å se tipsene!

resan_no.jpg

Pakk lett og rett

Det å reise med en baby kan være en bekymring og man får pluttselig mye praktisk å tenke på. Kansje du er førstegangsforelder og reiser utenlands med barn for første gang? Noe som de fleste foreldre kan si seg enig i, er at bare det å komme seg til bilen kan være et heldagsprosjekt! Det gjelder derfor å pakke smart og praktisk og i sommer tenker jeg være forberedt på allt- men jeg tenker også å reise med stil!

Man vet aldri hva man kan behøve når man er ute på tur så det gjelder å pakke bleie-baggen med smått og godt, og til det har jeg valgt ut den trendie bleievesken fra Petite Cherie! Med meg på reisen tar jeg også med meg favoritten, stellematten fra Färg och form.

Herlige sommerminner 2015, fra Kajsa

Sikker i sol og vann

Nå som sommeren kommer, får vi en hel del reiser med på kjøpet. Allt fra sommerhuset til badeferier og den dagelige leken i sola. Når det kommer til gode produkter for sommeren er det barnets sikkerhet som gjelder for meg. Noe som alltid er fint å ha er Swimpys UV-telt som beskytter ditt barn fra solens stråler med en UV-beskyttelse på 30+ og gir en deilig skygge med på kjøpet. Med et Øko-Tex sertifisert tøy er ditt barn også trygg fra farlige stoffer.

Når det er svømmetid, vil jeg løfte frem et par fargeglade armeringer fra Disneys velkjente serie Cars, de er perfekte når du skal lære ditt barn å svæmme. For den hverdagslige leken i sommervarmen passer en stilig sparkesykkel perfekt! Pinepeaks herlige sparkesykler finnes i mange fine farger, men min favoritt er helt klart den orange. Sparkesykkelen passer perfekt for å komme seg til kompiser, eller bare å kjøre omkring i solen.

/Karen fra markedsavdelingen

På reisende fot

Ferien er snart her og da gjelder det å forberede seg ordentelig!Kansje ditt barn har vokst ut av den gamle bilstolen og trenger en ny for sommeren og dens lange bilturer?! Da anbefaler jeg at dere sattser på en  Cybex Solution X2-fix Beluga bilbarnestol som passer perfekt til barn fra 15-36kg. I denne barnestolen reiser barnet sikkert og behagelig hele sommeren!

Til familien som planlegger å reise mye i sommer anbefaler jeg Sack’N Seat Strap barnestol. Stolen tar nesten ingen plass og kan enkelt tres over en vanlig stol. Sack’N Seat kommer til å redde mange matstunder der matstolen ikke er tilgjengelig!

En annen favoritt so jeg vil tippse om er den ergonomiske One Cotton Mix Babybjörn bæreselen som er supersmidig å ha med på ferier og du kan bære barnet både på magen og på ryggen og frigjør hendene. I bæreselen kan barnet se og utforske nye steder sammen med foreldrene. Selen fungerer like bra til en spontan utflukt i skogen som ved en familiehelg i storbyen.

/Iina

 

TIL ALLE REISETIPS

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven