Kundenes topp 5: Mitt beste kjøp 

Kundene velger sine favoritter 

Ditt synspunkt og din feedback er utrolig viktig for oss. Derfor har vi valgt ut 5 produkter fra vår reisekampanje som har fått mye ros og bra respons fra kundene våre, og som vi spesielt vil anbefale deg! 

 

skotvaska.jpg

Petite Chérie Stelleveske Angulus Black

Jeg elsker svart/hvitt, og stellevesken min fra Petite Chérie passer stilen min perfekt. Den er trendy og har plass til alt jeg trenger til min lille Elin, og den funker like bra som vanlig veske som stelleveske!
/Louise, Helsingborg

cykelvagn.jpg

North 13.5 Sykkelvogn Speeder

Den nye sykkelvognen min er helt perfekt og kommer til å bli herlig å bruke med barna i sommer! Jeg elsker å mosjonere, og at jeg kan bruke vognen som joggevogn OG sykkelvong er et stort pluss! 
/Maria, Arvika

cykel.jpg

Yipeeh Barnesykkel Blue Cruiser Blå 12"

Sønnen min har hatt sykkelen sin i under en måned, og han er helt besatt. Det kommer til å bli vanskelig å få han i hus i det hele tatt i sommer! Bra og stilig sykkel, liker at støttehjulene kan tas av når han blir eldre!
/Kim, Sollentuna

hink.jpg

Disney Frozen Bøttesett

Min Tove skinte opp når hun fikk dette i bursdagsgave! Hun elsker Frost. Dessverre har vi ikke sandkasse så nå står bøtta og venter, men det kommer til å bli mange strandbesøk i sommer så hun får gravd! 
/Lisa, Göteborg

badlakan.jpg

Disney Frozen Håndkle Queen Elsa Rosa

Søsteren min er helt gal etter Frost og Elsa, så når jeg så dette håndkleet hos dere bare måtte jeg kjøpe det til henne. Takk Jollyroom!
/Mia, Västerås

 

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven