jul-topp_no

Vi ønsker julen velkommen!

Julegaver og julegavetips fra Jollyroom!

Morgenene blir stadig kaldere og sollysets timer færre. Den glitrende frosten sniker seg innpå og dekker rutene, mens nattehimmelen er stjerneklar. Vi bringer varmen og lyset inn i hjemmet – vi fyller på med mer herlig belysning og noen ekstra puter og tepper. På morgenen er det litt vanskeligere å stå opp. Man vil helst bli liggende under dynen noen minutter ekstra.

Men samtidig bærer vi på denne koselige høst- og vinterfølelsen frem til desember; følelsen av at det snart er jul. Vi elsker atmosfæren, stemningen og forventningene som ligger i luften når vi nærmer oss denne herlige høytiden. Når vi tenner adventslysene, et etter et, når vi nipper til den første gløggen eller tar på oss raggsokkene for første gangen. Dufter av kjølig frost, god julete, kanel på et julemarked, granbar og luciaboller.

Her har vi samlet massevis av tips og inspirasjon for å underlette i juleforberedelsene. Sett deg ned i sofaen med en kopp te og nyt, og klikk deg gjennom julens husarbeid sammen med oss.

 

jul-adventskalender

Barnas adventskalender

Det er noe magisk ved nedtellingen til julaften. Med hjelp av en adventskalender blir ventingen enda litt morsommere og mer spennende! Åpne en luke for hver dag i desember, helt frem til julaften. Bak hver luke skjuler det seg noe morsomt. Velg blant favoritter fra Lego, Disney, Mummitrollet og mange fler. Eller så kan du jo lage din egen pakkekalender hvor du selv henger opp valgfrie leker for hver dag. Vi har noe for en hver, liten som stor.

jul-onskelista-no

Barnas ønskeliste

Barnas ønskeliste er en tradisjon i mange barnefamilier. Å skrive ned hva man ønsker seg av julenissen og hans hjelpere, selv om man kanskje ikke kan få alt man ønsker seg. Å sitte og krysse av i lekekatalogen er kanskje ikke like morsomt? Hva havner øverst på ditt barns liste i år? Kanskje en hundevalp eller en romrakett? Her kan du skrive ut en fin ønskeliste som ditt barn (eller du) selv kan klippe til og fylle ut!

 

jul-julklappar

Barnas julegaver

Forventningene til julegaveutdelingen og besøket av julenissen kan vi nok alle kjenne oss igjen i, store som små. Når det lir mot gaveutdelingen er alle barn spente og oppspilte! Trenger nissen litt hjelp? Iblant kan det være vanskelig å vite hva man skal gi i julegave til barn eller barnebarn. Her kommer noen av våre beste julegavetips til dere, inndelt etter barnas alder!

jul-pynt

Pynte til jul

Vi tipser deg til å la barna ta del i juleforberedelsene, både pyntingen og bakingen og alt annet dere har på agendaen. Finn gjerne på noen enkle og morsomme julesysler som hele familien kan være med på. Smellkarameller er en klassiker som er morsomt for barna. Å lage små nisser av papirkuler, med filthatter og bomullskjegg og alt, er også en enkel og morsom julesyssel. Her kan dere la fantasien og kreativiteten få fritt spillerom!

 

jul-klader

Finkledd til jul

Desember føles ofte lang, spesielt når man er et barn som nesten ikke kan vente til julaften. Men etter hvert som vi nærmer oss den 24 desember arrangeres det julefeiringer på både skoler og barnehager, for ikke å nevne julebord og fester hos venner og bekjente. Uansett hva slags julefeiring det gjelder finner du klærne hos oss – draktene til luciatoget, karnevalsdrakter med juletema og så klart finklærne til julaften.

jul-klader-nyar

De beste nyttårsplaggene

Vi må jo ikke glemme årets aller største høydepunkt – nyttårsaften! Vi feirer at nok et år har passert, men først og fremst at et nytt og spennende skal begynne. Selv om vi voksne feirer natten gjennom er dette også ofte en av barnas favoritthøytider. Kanskje ikke så rart, med tanke på alle de heftige rakettene, de glitrende kjolene og den lystige stemningen. Ønsk det nye året velkommen kledd i en stilig outfit og begynn 2015 på topp!

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven