< Tilbake til Jollytestene

test_av_odenwalder_vognpose

 

Odenwälder vognpose

Etter at Julie byttet til sportsdelen på vognen, har vi fått testet en fantastisk vognpose fra Jollyroom. Vognposen er laget slik at den skal lett kunne tilpasses de fleste vogner. Selv har vi en Babyjogger City Elite, og den passer helt utmerket til vår vogn.

odenwalder-vognpose-rebekka-fylling-1

Vognposen er deilig og lun på kalde vinterdager. Nå som jeg og Julie er hjemme i permisjon pleier vi å trille tur med vognen slik at hun får hvilen sin ute i frisk luft. Posen holder henne god og varm selv på kalde vinterdager ♥

odenwalder-vognpose-rebekka-fylling-2

odenwalder-vognpose-rebekka-fylling-3

Når hun sitter oppreist i sportsdelen har hun full oversikt. En veldig praktisk og smart funksjon på posen er et nytt Clip-system i den øvre delen av glidelåsen som gjør at posen er med åpen og ditt barn kan nyte den friske luften og utsikten og samtidig være varm. Vind- og vannavstøtende og mumieformet for optimal beskyttelse mot kulde.

Jeg har erfaringer tidligere med poser som blir for tett opptil ansiktet når vi triller tur. Da blir det fort innestengt luft og litt for varmt når barnet sitter i posen på trilleturer.

odenwalder-vognpose-rebekka-fylling-4

odenwalder-vognpose-rebekka-fylling-5

Et utrolig søtt motiv inne i posen setter en liten ekstra fin finish på utseende. Den er jo så søt ♥

odenwalder-vognpose-rebekka-fylling-6

Her kan dere se clip-systemet som jeg skrev om lenger oppe. Veldig smarte fester som gjør det enkelt å gjør posen litt mindre tett opptil barnets ansikt.

Odenwalder Vognpose, funksjoner:
- Passer for allergikere.
- Sikker i trafikken – reflekteres i mørket.
- Mulighet for å endre størrelse med hjelp av glidelås.
- Anti-sklimateriale på området hvor barnet sitter.
- Kan også brukes som stellematte eller lekematte.

Akkurat nå ser jeg at vognposen er på tilbud hos Jollyroom. Klikk deg inn her å se posen som finnes i mange forskjellige fargekombinasjoner. Etter å ha testet den i en periode er vi veldig fornøyd og kan varmt anbefale den videre om det er noen som er ute etter en god pose til vogn. Den kan selvfølgelig brukes både i liggedel og sportsdel. Og om du trenger et lunt teppe inne når babyen skal leke eller hvile kan den brettes ut å brukes som et leketeppe/hvilketeppe.

test-side_line-rebekka-fylling

ODENWÄLDER VOGNPOSE MUCKI L

odenwalder-vognpose-rebekka-fylling-mucki-l-blackodenwalder-vognpose-rebekka-fylling-mucki-l-dark-grey

Se flere vognposer

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven