< Tilbake til Jollytestene

test_av_kidsleep_vekkerklokke

 

Hjelp mitt barn å sove!!

Nå er Kristine 3,5 år og det er på tide å avvenne med babycallingen. Hun har pleid å rope i den om hun kan få lov til å stå opp, og nå som Karoline sover på rmmet ved siden av så blir jo det som en vekkerklokke, og den vekkerklokken liker jeg ikke kl 04.30 på natten.

Jeg har hørt mye delte meninger om en klokke som heter Kid sleep, og tenkte at ingen råd skal være uprøvd. Og heldig som vi er så ville min flotte sponsor Jollyroom hjelpe oss med å bli kvitt babycall og få natteroen tilbake, så de sponset oss med en slik klokke for å se om det hjalp.

De første dagene funket den overhodet ikke, og jeg kjente at håpet om senere morgner ble en utrolig fjern drøm, for 3 åringen stod på sitt og satte i et ropekor fra en annen verden uten babycall i rommet. Du kan tenke deg hvor høyt det var, og hun stod beint på at kuen hadde stått opp. «Ikke svarte om den har», tenkte jeg men når jeg kom inn på rommet var den oppe, og det nesten 2 timer før tillatt tid. Jeg var i grunnen på vei til å hive hele saken i søppelet, da jeg fikk knotet litt til og det viste seg at jeg hadde stillt hovedklokken feil :P Så da var det å stille den, og prøve på nytt med godt mot.

Kidslepp-vekkerklokke-1

- oppe før fuglene? Nei takk :P

Nå har vi prøvd noen uker og ja, den funker så hun ikke roper midt på natten. Men hører hun at minste frøken er våken så er hun ikke interessert i å ligge til kuen har stått opp. Men vi har inngått en avtale om at når kuen sover så må hun ligge i sengen sin, men hun må ikke sove. Så da kan hun hente seg en bok eller en leke og leke i sengen sin. Og det har funket helt supert :)

Kidslepp-vekkerklokke-2

- Sov god, drøm søtt! Seee!, kua sover enda. Da slapper vi av litt til. Ikke sant?

Hun våkner heldigvis senere og senere, så at hun snart kanskje sover til kua står opp er ikke helt umulig plutselig. Begge de to store hadde en periode i høst hvor de sov leeeenge, men det ser ut som de glemte hvordan man gjorde det :P Men alt etter 7.15 er lov.

Så hittil er jeg overbevist om at klokken gjør det den skal, altså lærer skillet på natt og dag, og gir en forståelse av tid.

test-side_line-fru-jacobsen

KID'SLEEP VEKKERKLOKKE

Kid-sleep-vekkerklokke-rosa
 

Se flere nattlampe

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven