< Tilbake til Jollytestene

test_av_jly_lekegrind

 

Babylek på et høyere nivå! 

Helmer har vært begeistret for babygymmen sin. Nå er han blitt så stor at jeg synes han har vokst ut av den. Vi er ikke akkurat plaget med at Helmer stikker av, men jeg syntes likevel tiden var inne for å bytte ut babygymmen med en lekegrind.

jly1.jpg

Vi har valgt en lekegrind fra JLY med hjul. Det passer veldig bra for oss i leilighet – da er man avhengig av litt fleksibilitet ;-) Grinden var enkel og fin å skru sammen – det vet jeg siden jeg skrudde den sammen selv :-P Nå har jeg blitt så bortskjemt med at Espen fikser og ordner alt mulig, så viktig at madammen får skru litt også ;-)

jly2.jpg

Lekegrinden har tre høydenivåer. Nå som Helmer verken kan krabbe eller reise seg opp, har jeg satt bunnen på det øverste nivået. Grinden fungerer på samme måte som et leketeppe på gulvet, men veldig kjekt å ikke måtte bøye seg så langt ned hele tiden. Også fint å legge alt av leker oppi uten at alt flyter utover gulvet.

jly3.jpg

Vi har valgt et lekegrindteppe fra BabyDan, men har ikke noe «sengekant» for jeg vil at Helmer skal kunne se og følge med på oss rundt. Virker som Helmer liker å komme litt opp i høyden. Han pludrer høyt og og kaster seg rundt etter lekene :-)

jly4.jpg

 

JLY LEKEGRIND

JLY-Lekegrinds
 

Se flere Lekegrinder

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven