3 resultater

Barnejakker til alle sesonger og allslags vær

Mange foreldre husker kanskje hvor kjedelig det var å måtte ha på seg jakke når man lekte ute som barn – hvordan man gjerne sprang av gårde ut i kulda i bare en hettegenser, med mor eller far på slep, viftende med vinterjakka. Ja, det er en klassisk scene, og dessverre en vi ikke kan garantere at dere slipper unna.

Når det er sagt så er utvalget av gode ytterjakker for barn et ganske annet nå enn for bare få år siden. Moderne barnejakker er som oftest høyst funksjonelle og utrolig gode for barnet å ha på seg og bevege seg i, og når det gjelder modeller ute på markedet mankerer det virkelig ikke på valgmuligheter. Man kan få tak i gode og funksjonelle ytterjakker til barn i alle aldre og til ethvert slags bruk: høstjakker, vårjakker, vinterjakker og sommerjakker; softsjell jakker, skalljakkker, vindjakker, fleecejakker og dunjakker, det er virkelig noe for enhver smak.

Finn ditt barns nye ytterjakke i Nordens største utvalg til barn & baby

Her på Jollyroom har vi sørget for å ha et usedvanlig stort og variert utvalg av ytterjakker til barn i alle aldre – til alle sesonger og allslags vær. Her vil du finne gode og stilsikre dunjakker til barn, allværsjakker til barn, parkas til barn, skalljakker til barn, softshelljakker til barn, fleecejakker til barn, og så videre. Kort sagt: Vi har alle typer ytterjakker til barn! Og hva gjelder varemerker fører vi naturligvis de beste og mest pålitelige av aktørene på markedet, som populære Didriksons, Minymo, Mini A Ture og Bergans samt mange, mange flere så klart!

Ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment av yttertøy for barn. Her vil du finne massevis av godt regntøy fra ditto merker samt gode vinterdresser, barnesko og mye, mye mer!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven