Yttertøy fra ISBJÖRN of Sweden

I vårt herlige utvalg av yttertøy til barn i alle aldre vil du finne alt barnet ditt kan tenkes å behøve. Vi snakker regntøy, barnejakker, kåper, skalljakker, rengbukser, regnjakker, regndresser, vinterklær, parkdresser, skibukser, vinterjakker, skiklær – ja, you name it, finner du ikke det dere trenger av yttertøy for barn her inne, finnes det ikke!
44 resultater.

Yttertøy til alle årstider

Når sesongene skifter  gjør nødvendigvis barneklærne det samme, og uansett om værmeldingen spår sol, regn eller snø er det viktig at ditt barn har gode uteklær til den herlige utendørsleken. Og her i Norge er jo sjansene faktisk gode for at barnet ditt vil bli  utsatt for alle mulige værtyper, spesielt om høsten og våren – det kan være sol, regn,sludd, snø, hagl og vind om hverandre!

Å kle barna etter været er med andre ord ikke alltid like lett. Men et godt tips er å kjøre på med lag-på-lag-metoden så barnet ditt kan ta av et lag når solen titter frem på en ellers kald og regntung dag. En annen populær strategi er å investere i en smart softshelljakke. Om du sitter og lurer på hva en «softshelljakke» er nå, så er det ganske enkelt et supersmart materiale som har revolusjonert tekstilindustrien med å være både vind- og vanntett samtidig som det er lett og puster. Det er med andre ord et materiale skreddersydd for vårt nordiske klima!

En annen ting man må huske på er at yttertøyet til barna skal ha refleks. Dette er dog noe de aller fleste produsenter av yttertøy til barn har skjønt, så det skal faktisk godt gjøres å finne yttertøy til de små som ikke er utstyrt med sikre og gode reflekser på armer, bein, rygg og hette, etc.

Bestill yttertøyet online og prøv det hjemme

Hos Jollyroom vil du finne et stort utvalg av funksjonelt og godt yttertøy til barn. Her snakker vi yttertøy til alle årstider og alle mellomsesonger, fra lette sommerjakker og regnjakker til herlige og varme vinterdresser, vinterjakker, parkdresser, regndresser samt regnsett med både regnbukse og regnjakke. I tillegg har vi selvsagt alt tilbehør som skal til, som alle typer luer til barna, hansker og votter, babyvotter, sydvest, skjerf og halser.

Samme hva du trenger av uteklær eller tilbehør til barna dine, vil du rett og slett finne det her. Og som om ikke det var nok, har vi på Jollyroom prisløfte på alle våre produkter, så du alltid vil finne det rimeligste yttertøyet til ditt barn. Når det gjelder merker fører vi selvfølgelig markedets beste, som Didriksons, Reima, Hummel, Ebbe, Mini A Ture og naturligvis mange, mange fler!

Så klart har vi også fri retur på alle barneklær. På den måten kan du enkelt bestille yttertøyet online og prøve det hjemme i stua! Happy shopping!