Vårens snakkis: fløyel og velur

En trend man ikke må gå glipp av i vår er fløyel i ulike varianter! Det er en het snakkis for barnerommet og ses på alt fra barnemøbler til trendy gyngedyr! Føyel er et tøy som har blitt brukt til innredning i over 800 år. Det har vært en elsket innredningstrend oppigjennom årene, og i vår er den utvilsomt her for å bli.

Hva som er nytt for i år er at fløyelen for alvor har tatt skrittet inn i barnerommet. Dette fordi det er et gunstig materiale som er både slitesterkt, mykt og stilig. Et hett tips er å blande diverse materialer på barnerommet for å få til en stilig og leken mix. Innred med tre, metall, fløyel, pastellfarger, glinsende, matt -  tenk litt luksus på barnerommet.
 

sammet-velour-collage_no.jpg

Se utvalgte produkter - fløyel og velur

 

cloudberry.jpg

Cloudberry Castle

Vårens to store tender, pastell og fløyel, møtes i en perfekt kombinasjon i en luksuriøs  og stilfull barnelenestol! Så fin og deilig at det kanske er vanskelig å bare kjøpe én?

brigbys.jpg

Brigbys

Fløyel møter safari. Ta i litt ekstra med disse lekne dyrehodene fra Brigbys! Superkule og trendy dyrehoder som enkelt kan henges opp og tas ned fra veggen for lek.

woodlii.jpg

Woodlii

Kosefaktor på høyt nivå. Woodlii har slått seg med på fløyelstrenden og byr på myke lenestoler med høy  kosefaktor. Visse av stolene kan man dessuten slå ut og gjøre om til en ekstra soveplass.

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven