Tips for et stilsikkert barnerom 

Emma Kalin arbeider som category manager for barneromsinnredning på Jollyroom, og her informerer hun om noen av årets største trender og tips når det gjelder barnerommet. 

marsala.jpg

Årets innredningstrender

"Pastell, lekne aksentfarger, mye tekstiler og puter samt mye naturmateriale som tre og ull. Vi ser fremdeles mye pastellfarger på barnerommet, og også mønstrete tapeter. Pantone har utpekt Marsala red til årets farge, en herlig dyprød fargetone. Den ser vi i en del innredning litt lenger fram, og i en del klær og vogner m.m. Lyst tre i kombinasjon med hvite og støvete pasteller og litt vintageting virker også å bli hett i år."

detaljer.jpg

Forny barnerommet med små og enkle midler

”Sats på detaljene. Har man en ganske nøytral base å jobbe med kan man enkelt legge til farger og mønstre med f.eks. en pigg tapet, fine oppbevaringskasser, puter, lamper, gardiner eller tepper. Om man vil føge ett tema i barnerommet er det gunstig siden de fleste varemerkene følger en serie med sine produkter, som kan matches med hverandre." 

 

Emmas 5 beste tips for å lykkes med barneromsinnredningen 

 

forvaring.jpg

1. Oppbevaring

Bra og smart oppbevaring er Alfa og Omega for at både barn og foreldre skal kunne holde orden på rommet. Tenk på å plassere alt i barnets høyde for å unngå fallulykker. 

barnensbeslut.jpg

2. Barnas rom, barnas avgjørelse 

La barna være med og bestemme sånn pass mye. Spør dem hvilken farge de liker best, hva de vil gjøre på rommet sitt osv, og innred deretter. 

belysning.jpg

3. Lamper

Belysning! Å satse på bra belysning er viktig for både funksjonalitet og for å kunne gjøre rommet koselig. 

rundaformer.jpg

4. Myke former

Myke former er bra, unngå skarpe kanter barnet kan skade seg på. 

lekyta.jpg

5. Plass til lek

Husker DERE hvor stor pris dere satte på god gulvplass? Når man ville bygge en hel legoby eller en stall til alle ponniene? Ikke fyll på med for mye møbler, la det være igjen plass til lek og rampestreker i hele rommet. 

 

Shop innredning til barnerommet

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven