0 resultater

Kofter og strikkejakker til barn og baby

Når høsten og vinteren kommer snikende er det godt å ha noen strikkejakker å ty til. Hva er vel herligere enn en god strikkejakke til barna og en kopp varm skokolade over et brettspill. Ikke for det, en strikket kofte fungerer jo ypperlig som mellomlag utendørs også, for eksempel på en skitur.

Strikkejakker til barn i alle aldre på jollyroom.no

Her på Jollyroom finner du naturligvis massevis av lekre strikkejakker til barna. Vi har strikkejakker i alle mulige modeller og med fine mønstre, det klassiske Marius-mønsteret inkludert!

Om dere trenger andre gode barneklær i tillegg, ikke nøl med å titte på vårt øvrige sortiment. Her har vi gode ullklær, fleeceklær og naturligvis alt av yttertøy – til alle året sesonger. Og hva gjelder varemerker så fører vi naturligvis de beste. Som Joha, Hummel, Didriksons og mange, mange fler!

Verdt å merke seg er dessuten at du ikke bare får prisgaranti på Jollyroom, vi tilbyr også fri frakt på klær  og sko! Så om du har kjøpt en Marius-genser til barnet som viser seg ikke å passe allikevel, ja så er det bare å sende den tilbake kostnadsfritt!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven