Akebrett

Å ake i akebakken er moro for både store og små. I vårt sortiment av akebrett finner du både akebrett til barn og akebrett til baby. Velg blant babyakebrett og akebrett i slededesign, akebrett med ratt og oppblåsbare akebrett.
38 resultater.

Vinterens kuleste akebrett
Når vinteren kommer, blir verden som en eneste stor lekeplass for de små. De kan lage snøengler, snømenn og selvsagt leke snøballkrig! Men kanskje enda viktigere og morsommere for barna, er det å styre på i akebakken med akebrett og snowracers. I mange år har akebrett vært en stor favoritt hos barna, og det er det jammen fortsatt. Med et sikkert akebrett, eller en snowracer av høy kvalitet, blir leken i akebakken både morsom, fartsfylt og trygg – finnes det noe bedre?

Stort utvalg av Akebrett på Jollyroom
Vi på Jollyroom vet at barna elsker vinteraktiviteter, og at man kan kombinere lek i akebakken med sikkerhet. Akkurat derfor finner du et stort og bredt utvalg av holdbare akebrett til barn og baby her hos oss. Vi har et virkelig stort utvalg av modeller, med alt fra klassiske rumpeakebrett, tefat og akebrett med ratt, til kjelker, rattkjelker og superraske akematter og akemadrasser. Hva gjelder varemerker, fører vi de mest kjente merkene på markedet, som klassikeren STIGA, Bestway, RYDR og Plasto. Ta en titt, da vel! Du vil garantert finne barnets neste akebrett!