EXIT Basseng med Kuppel 400 x 200, Tre
EXIT Basseng med Kuppel 400 x 200, Tre
EXIT Basseng med Kuppel 400 x 200, Tre
EXIT Basseng med Kuppel 400 x 200, Tre
Zoom

EXIT

EXIT Basseng med Kuppel 400 x 200, Tre

Delbetal 498 kr/mnd
med i 36 måneder
1 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Velg farge: Brun
1 IGJEN
11 599 kr
Delbetal 498 kr/mnd
med i 36 måneder

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

Elektroniska avfall NO.png

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

Et herlig basseng med ramme og tak, i en fin trefarge. Bassenget leveres med en sandfilterpumpe og en bassengstige, slik at du trygt og enkelt kan komme deg i og ut av bassenget. Vil du ha muligheten til å kjøle deg ned litt? Bassenget har en dybde på 100 cm, som gjør at du faktisk kan dykke ned i det. Basseng med ramme og tak er multifunksjonelle og holdbare - den perfekte løsningen for uforutsigbart sommervær!

Bassenget har et moderne og robust steinmønster på siden, det blir et ekte blikkfang i hagen. Bassenget har sterke 3-lags vegger, laget av pvc og polyester. Innsiden av bassenget er blått, for en fantastisk bassengfølelse. Det medfølgende vannsirkulasjonssystemet kompletterer bassenget. Sandfilterpumpen av høy kvalitet fjerner selv de minste smusspartiklene fra bassenget, ved å pumpe vannet gjennom filteret med stor kraft. Dette betyr at sand, skadedyr og alger forblir i filteret.

Med tak på bassenget er du ikke lenger avhengig av været. Taket sørger for at det ikke kommer smuss i vannet. Det er en bærekraftig løsning for å varme opp vannet ditt, ettersom varmen fra solen holder seg under taket. Taket er gjennomsiktig. Det er veldig enkelt å åpne, takket være integrerte gasstrykkfjærer. Det har også fire nedfellbare vinduer. Kort sagt: nyt bassenget ditt, uansett vær!

Bassengrammen er ikke bare unik; den er også sterk og stabil. Bassengets svarte stålramme er ekstra tykk, med en diameter på 50 mm. Bena på rammen gir optimal stabilitet, slik at bassenget alltid står stødig. Bærekraft er også tatt i betraktning - derfor er den sorte rammen galvanisert og pulverlakkert, for å holde rusten unna.

På tide med en forfriskende dukkert i ditt eget basseng?

Standardversjonen inkluderer:

- Svart stålramme av stål, 400 x 200 x 100 cm.
- Grå overflate med et kult steinmønster.
- Tak med fire vinduer, 425 x 200 cm.
- Sandfilterpumpe (filtreringsmateriale er ikke inkludert).
- Stige.
- Reparasjonssett.

Art:  10118774

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale PVC, Polyester
Høyde (cm) 100
Lengde (cm) 400
Bredde (cm) 200
Vekt (kg) 153

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data

Eksempel på delbetaling

×

Delbetalingsplan for EXIT Basseng med Kuppel 400 x 200, Tre

EXIT Basseng med Kuppel 400 x 200, Tre
Produktpris
11 599 kr
Rente
22,95%
Etableringsgebyr
0 kr
Ditt månedsbeløp
498 kr
Adm. avgift
49 kr/mnd
Totalbeløp for denne varen
17 928 kr
Tid Etb.gebyr Adm. avgift Rente
6 mnd 0:- 49:- 22,95%
12 mnd 0:- 49:- 22,95%
24 mnd 0:- 49:- 22,95%
36 mnd 0:- 49:- 22,95%

Slik fungerer det

  1. Du velger delbetalingsalternativ i kassen på jollyroom.no. Vanlig kretittsjekk foretas.
  2. Den første fakturaen fra JollyroomPay, gjennom Avarda, vil sendes til deg i midten av måneden. Merk: Avhengig av når du legger inn bestillingen din, kan fakturaen komme til dukke opp måneden etter at bestillingen din er lagt inn. Oppleggingsavgiften er gratis.
  3. Du faktureres deretter månedsvis til hele beløpet er betalt.
  4. Du kan når som helst velge å betale hele resten av beløpet.
×

Stäng sidan