EXIT

EXIT Basseng med Kuppel 400 x 200, Tre

3 IGJEN
3 IGJEN
16 079 kr
Legg i handlekurven

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp

Elektroniska avfall NO.png

Beskrivelse

Et herlig basseng med ramme og tak, i en fin trefarge. Bassenget leveres med en sandfilterpumpe og en bassengstige, slik at du trygt og enkelt kan komme deg i og ut av bassenget. Vil du ha muligheten til å kjøle deg ned litt? Bassenget har en dybde på 100 cm, som gjør at du faktisk kan dykke ned i det. Basseng med ramme og tak er multifunksjonelle og holdbare - den perfekte løsningen for uforutsigbart sommervær!

Bassenget har et moderne og robust steinmønster på siden, det blir et ekte blikkfang i hagen. Bassenget har sterke 3-lags vegger, laget av pvc og polyester. Innsiden av bassenget er blått, for en fantastisk bassengfølelse. Det medfølgende vannsirkulasjonssystemet kompletterer bassenget. Sandfilterpumpen av høy kvalitet fjerner selv de minste smusspartiklene fra bassenget, ved å pumpe vannet gjennom filteret med stor kraft. Dette betyr at sand, skadedyr og alger forblir i filteret.

Med tak på bassenget er du ikke lenger avhengig av været. Taket sørger for at det ikke kommer smuss i vannet. Det er en bærekraftig løsning for å varme opp vannet ditt, ettersom varmen fra solen holder seg under taket. Taket er gjennomsiktig. Det er veldig enkelt å åpne, takket være integrerte gasstrykkfjærer. Det har også fire nedfellbare vinduer. Kort sagt: nyt bassenget ditt, uansett vær!

Bassengrammen er ikke bare unik; den er også sterk og stabil. Bassengets svarte stålramme er ekstra tykk, med en diameter på 50 mm. Bena på rammen gir optimal stabilitet, slik at bassenget alltid står stødig. Bærekraft er også tatt i betraktning - derfor er den sorte rammen galvanisert og pulverlakkert, for å holde rusten unna.

På tide med en forfriskende dukkert i ditt eget basseng?

Standardversjonen inkluderer:

- Svart stålramme av stål, 400 x 200 x 100 cm.
- Grå overflate med et kult steinmønster.
- Tak med fire vinduer, 425 x 200 cm.
- Sandfilterpumpe (filtreringsmateriale er ikke inkludert).
- Stige.
- Reparasjonssett.

Art:  10118774

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Høyde (cm) 100
Lengde (cm) 400
Bredde (cm) 200
Vekt (kg) 153
Materiale PVC, Polyester

Prishistorikk

Mangler data