Spilledåser fra Fisher-Price

Finn en myk og god musikkvenn til babyen din i vårt store utvalg av spilledåser. Vi har mange forskjellige typer, alt fra myke bamser i pastellfarger til tøffere design med både spreke farger og flere materialvalg. Uansett hvilken du velger er spilledåsen en hyggelig leke som både er god å klemme på og beroligende å høre på for babyen når den trenger trøst eller hjelp til å komme til ro.

Fisher-Price er en av de mest velkjente merkene i bransjen, og har siden 30-tallet laget leker som har blitt en klassiker for mange generasjoner. Firmaet tror på hvert barns potensiale og evne til å utvikles i et oppmuntrende miljø, og har i sitt brede sortiment aktivitetsleker, babyklær, og lisensierte produkter.

Søte og morsomme spilledåser til baby

En søt og fin spilledåse blir på mange måter som en liten musikalsk venn for babyen. Hos oss finner dere massevis av spilledåser som kan være gode å klemme på og leke med, samtidig som den er beroligende å høre på for babyen når hen trenger trøst eller hjelp til å komme til ro.

Stort og variert utvalg av spilledåser hos Jollyroom

Her på Jollyroom ar vi et stort og variert utvalg av spilledåser til din baby, så om du er på leting etter den perfekte gave, eller bare din barns første favorittleke, så finner dere det her hos oss. Velg blant rangler fra kjente merkevarer som Cloud B, Teddykompaniet, JaBaDaBaDo og mange, mange flere!