Stableklosser fra Done By Deer

Ingenting er som å la barna se sitt eget flotte tårn ruve over stuegulvet! Hos oss finner du mange fine sett med fargerike og morsomme stableklosser som kan trilles, rives og stables om og om igjen. Du kan velge mellom fine treklosser eller myke tekstilklosser fra varemerker som JaBaDaBaDo, Sebra og Kids Concept.

Danske Done by Deer produserer stilrene og grafiske detaljer til barnerommet. Fokus ligger på skandinavisk design med lekne detaljer som settes pris på av både barn og trendy foreldre. Hos Jollyroom finner du leker, barneserviser, innredning m.m. til barnerommet.

Fargerike og morsomme Stableklosser

Ingenting er som å se barna være stolte over sitt eget byggverk som ruver høyt på stuegulvet! Stabletårn er en flott leke som lærer barna om motorikk og hendelser, som er viktige egenskaper for de yngste. Hos oss finner dere mange fine sett med fargerike og morsomme stableklosser som kan trilles, rives og stables om og om igjen. Du kan velge mellom fine treklosser eller myke tekstilklosser, alt etter hva ditt barn foretrekker!

Stort og variert utvalg av Stableklosser hos Jollyroom

Hos oss finner dere alt deres barn måtte ønske fra stabletårn og stableklosser, til puslespill og bokstavkuber, så sjekk ut vårt stolte utvalg av stableklosser! Vi har såklart de beste merkevarene som BRIO, Sebra, Jabadabado og hva det nå måtte være!