1 resultater

Ski & Snowboard – vinterens kuleste aktivitet

Når vinteren kommer blir hele verden omgjort til en eneste stor lekeplass for de små. For når snøen kommer til Norge, kommer det også flust av lekemuligheter for barna. Vi vet også at når snøen kommer, så trekker vi ofte opp i fjellene, eller til nærmeste akebakke, for å utøve vår elskede vintersport: ski- og snowboardkjøring! La deres barn ta del i den tradisjonsrike vinteraktiviteten, og finn noen herlige barneski eller -snowboard allerede i dag.

Fantastiske ski og snowboard hos Jollyroom

Her på Jollyroom finner dere fantastiske ski og snøbrett som deres barn kommer til å elske. Med våre praktiske ski behøver man verken smøring eller tilhørende skistøvler – her er det bare å tråkke i og sette fart ned bakken! Her finner du et flott utvalg fra ski til snowboard både med og uten håndtak, for de som synest det er kulere. Sjekk ut vårt utvalg av kjente merkevarer som den klassiske kvalitetsprodusenten Stiga, og finn det perfekte utstyr for ditt barn!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven