1 resultater

Utfordrende moro med sklier og klatrestativer for barn

Å klatre opp på lekestativet og ta sklia ned igjen er en aktivitet som aldri blir kjedelig! I tillegg til at det er en perfekt måte å trene opp motorikken på er lekeapparatet også morsomt og underholdende. Det finnes utrolig mange ulike klatrestativ, alle designet for å gi ulike typer utfordring etter hva som passer ditt barn best.

For de eldre barna kan det være lurt å skaffe et større klatrestativ som både øker mestringsfølelsen og utfordrer klatreferdighetene. For de minste barna holder det kanskje med en vanlig babysklie, og etter hvert som de blir eldre kan man kjøpe deler som forlenger barnesklien eller kjøpe større sklier som gir ekstra mange sommerfugler i magen idet man suser nedover. Selvfølgelig har vi mindre lekestativ for de yngre barna også, for det er klart at de også skal få være med på moroa!

For varme sommerdager har vi vannsklier i ulike former, sånne som man kan ake seg fremover på magen på og sånne som man kobler hageslangen på slik at det nesten blir som å være på sitt eget badeland! Sett et basseng i enden av vannsklien for å få sommerens beste vannopplevelse i deres egen hage.

Uteleker for store og små

Er det et sted barna tilbringer mye tid på er det lekeplassen. Med alt fra husker og huskestativ til rutsjebaner og klatrevegger kan du være sikker på at barna får mye moro! Her hos Jollyroom finner du det du trenger for å kunne lage tidenes beste lekeplass. Vi fører selvfølgelig kjente merker som SmobyLittle Tikes og Feber, som alle tilbyr artige og stilige utendørsleker for barn. Har du en liten Disney-entusiast der hjemme har vi uteleker med motiv av det også, og ikke minst oppblåsbare vannsklier fra Bestway. Og du? Husk at vi har prisgaranti så du alltid kan være sikker på at du får nettets beste pris på utelekene.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven