1 resultater

Hold ditt barns føtter varme i høst- og vinterkulden

Når det går mot vinter i vårt fagre land vet vi alle hva værgudene kan overraske oss med. Snø og sludd kan sette en stopper for utelek, men vi nordmenn vet å sette en stopper for dette – med skikkelige vintersko og boots! Med riktig fottøy kan barna leke ute i snøen i timevis uten å måtte ta pauser innendørs for å varme labbene. Om dere er ute og går i skogen, på fjellet eller bare har en harmonisk snøballkrig i hagen spiller ingen rolle, det finnes vintersko med fôr som oppfyller alle de krav dere måtte ha. Våte og kalde føtter kan høre fortiden til med et par varme vintersko eller snowjogs, slik at barnet kan nyte den friske vinterluften – uansett hva værgudene ypper seg med!

Stort utvalg av vintersko og boots

Hos oss på Jollyroom finner dere et bredt utvalg av sko og boots, fôrede vinterstøvler og vintersko til barn fra markedets beste varemerker. Vi har förede sko og boots til barn i alle aldre og i massevis av modeller, farger og størrelser, mange av dem utstyrt med pålitelig og funksjonell GORE-TEX for å virkelig kunne takle enhver værtype. Ta en titt i vårt herlige sortiment og du kommer garantert til å finne et par vintersko som er perfekte for akkurat ditt barn, det være seg om det er gutt eller jente. Velg mellom kjente varemerker som Corcs, Nordbjørn, Reima og Viking!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven