Smekker fra CeLaVi

Velkommen til vårt herlige utvalg av smekker til de aller minste! Her har vi virkelig noe for enhver smak: smekker i forskjellige mønstre og fasonger, ulike materialer og designs, samtlige fra pålitelige merker som Sebra, BabyBjörn, Virgel, Färg & Form og mange fler. Det er bare å ta en titt, vi er sikre på at dere vil finne noe som passer akkurat deres barn!

På Jollyroom finner du barneklær fra CeLaVi. CeLaVi er et dansk merke som lager klær, sko, gummistøvler og tilbehør i herlige lyse farger og mønstre. I sortimentet finnes pene hverdagsklær og søte små sko og tøfler. Det fins også funksjonelle regntøy i ulike modeller som kan kombineres på mange måter. CeLaVi lager klær for lek i all slags vær!

Gode smekker til barnemåltidet

Et barnemåltid uten smekke? Nja, ok, det går nok, det. Men om man vil unngå gryterester på den fine ullbodyen kan det være greit med en god smekke. Er man ekstra engstelig kan man jo dra på litt med en smekke med armer også! Uansett, det hersker nok enighet blant småbarnsforeldre om at smekker er et godt hjelpemiddel i småbarnshverdagen!

Massevis av smekker til babyen på jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi ditt barns nye smekke liggende på vent – det tør vi garantere! Her har vi smekker av alle slag: klassiske tøysmekker, plastsmekker med oppsamlingslomme, smekke med ermer, og så videre, alt sammen fra gode merker som BabyBjörn, NG Baby og Done By Deer, bare for å nevne noen få!

Sjekk gjerne ut vårt øvrige sortiment med babyutstyr i tillegg. Her har vi alt dere trenger. En BabyBjörn bæresele? Eller en ny smokk? En vippestol? Ingen fare, vi har som sagt alt her – på ordentlig!

Happy shopping!