Lekebiler & Kjøretøyer fra Bruder

Her finner du alt de små bilentusiastene bare kan drømme om! Velg og vrak i vårt store sortimet av flotte småbiler, store gravemaskiner og anleggsmaskiner eller tøffe fly og helikoptere. Lekebilene er morsomme å leke med både innendørs og ute i sandkassen og kommer garantert til å gi barna timevis med fantasifull og fartsfylt lek.

På Jollyroom finner du gravemaskiner, lastebiler, brannbiler og mange andre morsomme kjøretøy for barn fra populære Bruder. Bruder er kjent for sine detaljrike og naturtro kjøretøyer av god kvalitet.

25 resultater.

Fine og fartsfylte Lekebiler & Kjøretøy

Har du et barn, en nevø eller niese, et barnebarn, eller kanskje et søsken som bare elsker å leke med alt som innebærer fart og moro? Kanskje et barn som ser verden som en bilbane, enten det er en vinduskarm, en oppbevaringskasse, eller kanskje barnesengen? Hos oss finner dere alt deres små kommer til å elske, slik at de kan la fantasien blomstre. Vi har lekebiler i alle varianter!

Enormt sortiment av lekebiler & kjøretøy

Da har vi et stort sortiment med lekebiler som venter på å bli utforsket, enten det er lastebiler, anleggsmaskiner, båter, et fly eller helikopter, eller kanskje en fet bilbane, alt sammen av kjente varemerker som Disney Cars, BRIO, Woodlii, Bloomingville og mange, mange flere!

Om barna deres skulle være interessert av blant annet å prøve å spille instrumenter også, så har vi et stort utvalg av blåseinstrumenter, barnegitarer, trommesett & Slagverk, pianoer og mange andre kule musikkinstrumenter!