britax-bak.jpg

 

Britax Bilbarnestoler

Bakovervendt er sikrest 

 

HVORFOR SKAL BARN SITTE BAKOVERVENDT? 
Barna er det absolutt viktigste i livene våre, og argumentene for hvorfor de bør kjøres bakovervendt er mange. Den vanligtse typen bilulykke i dag er frontkollisjon, og der har bakovervendte bilbarnestoler vist seg å gi den beste mulige beskyttelsen for barnet. Om en frontkollisjon oppstår fordeler en bakovervendt bilbarnestol kollisjonskraften jevnt på de sterkeste delene av barnets korpp, og gir slik de absolutt beste forutsetningene. Dette er et godtatt argument i Skandinavia og støttes av sikkerhetsorganisasjoner som NTF. 

 

logo.jpg

 

BRITAX BILSTOLER - PLUS-TEST GODKJENT
Britax' produkter er godkjente i den krevende plustesten for hode- og nakkebeskyttelse ved frontkollisjon. Siden 2009 har kun 9 bilstoler blitt godkjente, deriblant Britax Max-Fix II, Hi-Way II og Max-Way.

 

HVILKE ALTERNATIVER TILBYR BRITAX BARNEFAMILIEN? 
Britax synes at barnefamilien alltid skal kunne reise ute engstelse, og tilbyr derfor et bredt sortiment som dekker hele familiens behov. Nedenfor ser du de ulike modellene av bakovervendte bilstoler. 

Bakovervendt opp til 18 kg 

 

maxfix.jpg

Britax Max-Fix II

Max-Fix II er lett å montere med ISOfix-systemet og gjør Max-Fix II til Britax' foreløpig sikreste bilbarnestol med 0+/1 bakovervendt sete. Bilstolen veier dessuten mindre enn de fleste andre modeller.

dualfix.jpg

Britax Dualfix

Britax Dualfix har alle sikkerhetsfunksjoner man kan forvente seg, som ISOfix og 5-punktssele. Den bakovervendte bilbarnestolen kan roteres 360°, noe som gjør det enklere å sette barnet på plass. 

 

Bakovervendt opp til 25 kg 

 

maxway.jpg

Britax Max-Way

Max-Way er Britax' mest komfortable bakovervendte bilbarnestol med et høyt sikkerhetsnivå. Nytt med Max-Way er den innebygde hodestøtten, den noe lengre stolryggen, ny design på støttebeinet og en annerledes fastsetting av forankringsremmene. Den smarte utformingen gjør at du enkelt kan justere helningen på ryggstøtten. 

hiway.jpg

Britax Hi-Way II

Storselgeren Britax Hi-Way er en bakovervent bilbarnestol som er laget for ekstra komfort. Den har god plass til beina og sørger for svært god sikkerhet, og den veier kun 9 kg. Bilbarnestolen er veldig praktisk, med unike lock-off-klemmer, vaskbart trekk, komfortable skulderputer og justerbare skrittbånd.

multitech.jpg

Britax Multi-Tech II

Multi-Tech II er nummer en i den nye generasjonens kombistoler. Den fleksible bilstolen har vatterte sidevinger for beste mulige sidekollisjonsvern, 5-punktsbelte og støttebein med innebygd indikator som skifter til grønt når stolen står stabilt. Bilbarnestolen er vendbar og kan brukes både bakovervendt og framovervendt, noe som gir den lengre brukstid. 

twoway.jpg

Britax Two-Way

Britax Two-Way er en bilbarnestol med sjenerøse innermål, noe som gjør den til en kombistol med lang brukstid - fra ca 6 mnd. - 6 år. Two-Way kan brukes både bakovervendt og framovervendt. En justerbar hæl gjør det mulig å justere bilstolen til ulike hvilestillinger. Stolen er lett å montere og sørger for god sikkerhet for barnet ditt når dere er ute og kjører. 

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven