Britax - BOB - BRIO

 

britax-gonext.jpg

bilstolar.jpg

Britax - Barnets sikkerhet i fokus

Det er mye man må tenke på når man skal kjøpe en ny bilbarnestol eller en barnevogn. Uansett om du er førstegangsforelder eller allerede har barn, har Britax garantert noe som passer for deg. Britax produserer produkter av høy kvalitet og kan tilby et stort sortiment med Britax bilbabystoler, Britax bilbarnestoler, Britax barnevogner, Britax vognposer, Britax sykkelseter, Britax stellevesker og mye mer. 

Britax setter alltid barnets sikkerhet og komfort høyest, og de arbeider hele tiden for å øke kvalitet og standard på produktene sine. For å sikre høyeste mulige kvalitet er Britax et av selskapene som har egne anlegg for kollisjonstester, hvor de uvikler og tester sikkerheten på produktene sine, akkurat som bilindustrien gjør det. 

Britax barnevogner - En modell for alle livsstiler

Britax har lang og solid erfaring med sikkerhet og komfort, og med en historie som strekker seg helt tilbake til 1930-tallet designer Britax barnevognsmodeller for alle livsstiler. Britax er lydhøre for foreldrenes behov og livsstil, og utvikler vognene sine deretter. Britax barnevogner kombinerer toppkvalitet med design, farge og form.

Britax bilbarnestoler - Bakovervendt er sikrest

Britax' grunnleggende sikkerhetsarbeid har ført til at de i dag har flest Plus-testgodkjente bilbarnestoler opp til 25 kg på markedet. Når det gjelder barnesikkerhet inngår man ingen kompromisser, er Britax' regel. Bakovervendt er sikrest, og å sitte bakovervendt bør barn gjøre frem til de veier 25 kg. Les mer om fordeler med Britax bakovervendt HER.

britax-gif.gif

 

bobvagnar.jpg

BOB Barnevogner - for den aktive forelderen

BOB barnevogner inngår i Britax-familien og tilbyr vogner for aktive foreldre. BOB er inspirert av utendørsaktiviteter og produserer innovative og smarte joggebarnevogner for å gjøre livet litt enklere for den aktive familien. Med BOB barnevogner finnes ingen hinder, og de populære BOB jogge- og allroundvognene er uhørt praktiske og enkle å ta med ut på en joggetur. 

bob-gif.gif

brio-topp.jpg

BRIO Barnevogner - Kvalitet du kan stole på

Ent annet medlem i Britax-familien er favoritten BRIO, som har produsert barnevogner i bortimot 100 år. BRIO barnevogner og BRIO bilbarnestoler har vært en elsket klassiker i årevis og kombinerer innovastjon med respekt for arv og håndverk.

brio-gif.gif

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven