Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Tinca Babybilstol Inkl. Base, Essential Red

Fri frakt
Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
3 878 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Maxi-Cosi Tinca er en babybilstol i lettvektsdesign, som sørger for at barnet ditt sitter trygt under hele bilturen. Den installeres enkelt med bilens sikkerhetsbelte, eller ved hjelp av en Familyfix 2 ISOfix-base (selges separat). Spedbarnsinnlegget, med ekstra vattering ved hodestøtten, gir økt støtte og komfort.

Babybilstolen er i tillegg utstyrt med et integrert sidekollisjonssystem, som gir optimal sikkerhet ved en eventuell sidekollisjon.

- Passer til barn mellom 0–12 måneder (opptil 12 kg)
- Ekstra stor og integrert solkalesje med UV-beskyttelse
- Avtakbart trekk, som kan maskinvaskes
- Click & Go-system
- Trepunktssele
- Lett å bære til og fra bilen/vognen

Family Fix 2 er en smidig og enkel bilstolbase fra Maxi-Cosi. Basen passer til bilstoler for både spedbarn og småbarn, og gjør det mulig for barnet å kjøre bakovervendt fra fødselen av og opptil ca. 4 års alder. For økt beskyttelse av barnets hode og nakke, anbefaler ekspertene at barnet kjører bakovervendt frem til det når en lengde på ca. 105 cm (ca. 4 år).

Bilstolbasen har ISOFIX-fester, for enkel montering med ett klikk. Visuelle indikatorer på baseenheten bekrefter når din Maxi-Cosi bilstol er korrekt festet, og du er klar til å kjøre. Når du har installert FamilyFix 2 i bilen, trenger du kun å klikke bilstolen ut av basen når du vil flytte den.

Ved registrering av produktet innen 3 måneder fra innkjøpsdato, tilbyr Maxi-Cosi sine kunder livstidsgaranti. En garanti for utmerket beskyttelse under livslengden. Registrering skjer via Maxi-cosi.com.

Vi på Jollyroom vet hvor viktig det er å velge en bilstol som passer akkurat ditt barns behov, og at det iblant kan bli mye å tenke på, med ulike modeller, merker og funksjoner. For å underlette dette viktige valget, henviser vi gjerne til vår guide for bilstoler:
Jollyrooms Bilstolsguide.

Art: 906279

Bilder fra kunde