-23%
Fri frakt

Tutek Turran Eco, Silver/White + Babybilstol

6 995 kr 9 143 kr Du sparer: 2 148 kr (-23%)
Midlertidig utsolgt Overvåke produkt

Beskrivelse

En herlig praktisk pakkeløsning for de som venter små. Lekker barnevogn fra Tutek, en trygg og sikker bilstol fra Maxi-Cosi, samt en adapter fra Maxi-Cosi gjør dette til et riktig gunstig pakketilbud.

Tutek Turran Silver Eco Duovogn, White er en klassisk og multifunksjonell barnevogn med aluminiumschassis, liggedel og vendbar sittedel. Vognen har regulerbart håndtak kledd i ECO-lær, enkel sammenslåing og store lufthjul for en behagelig trilletur. Sittedelen kan monteres både forover- og bakovervendt og har regulerbar fot- og ryggstøtte med fempunktsbelte. Liggedelen er utstyrt med en behagelig vuggefunksjon og har justerbar kalesje i ECO-lær.

Ved kjøp av denne vognen får du chassis, liggedel, sittedel, varekurv, stelleveske, regntrekk og myggnett.

Farge: hvit.

Maxi-Cosi CabrioFix Black + Base EasyFix er en universell babybilstol som er godkjent for barn opptil 12 måneder som kjører bakovervendt i henhold til direktivet ECE rev 04. Bilbarnestolen må alltid plasseres bakovervendt i bilen, men aldri når det er kollisjonspute i forsetet. Maxi-Cosi Base EasyFix har fargeindikatorer og minimerer risikoen for feilinstallasjon. IsoFix-montering for ekstra sikkerhet. Kan også installeres med bilbelte. Justerbart støtteben som ikke bare støtter, men også begrenser rotasjonen ved ev. kollisjon.

-Bilstolens vekt: 3,25 kg.
-Vaskeråd trekk: 30 grader.
-Enkel montering og ekstra sidebeskyttelse.
-Integrert solskjerm.
-Trykknapp til justering av bærehåndtaket.
-Enhåndsjustering av beltene.
-Praktisk oppbevaringsrom.

Farge: svart.

Tutek Adapter Maxi-Cosi er en adapter til Tutek Turran, som gjør at du kan feste babybilstolen direkte på vognen. Passer til Babybilstol fra Maxi-Cosi Cabriofix og Pebble och Cybex Aton

For mer inngående informasjon, klikk deg inn på de enkelte produktene.

Art: 901839

Varemerke